Vrijstaande douchewanden

Vrijstaande douchewand

Vrijstaande douchewanden

Een stijlvolle en ruimtelijke oplossing. Droomde je altijd al van een inloopdouche in je badkamer? Met een vrijstaande douchewand wordt die droom werkelijkheid. Je creëert er makkelijk een stijlvolle doucheruimte mee. En kies je voor een glazen vrijstaande douchewand van GLAZZ? Dan maken we hem voor je op maat, zodat de wand altijd past.

Daarnaast biedt een glazen douchewand nog enkele voordelen. Zo maak je glas makkelijk schoon en zorgt het voor een ruimtelijk effect. Dat laatste is vooral in een wat kleinere badkamer erg fijn. Met een vrijstaande douchewand tover je jouw douche in no-time om tot die inloopdouche waar je altijd van droomde 

 

Bekijk producten

GLAZZ is Dé #1 glasspecialist van Nederland

Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ producten van glas op maat. Van een douchedeur tot schuifdeur van glas en van glazen tafelblad tot achterwand voor de keuken. En zoals je van dé #1glasspecialist mag verwachten, hebben we ook van alles voor in je badkamer. De vrijstaande douchewanden van glas maken onze vakmensen in onze eigen fabriek in Friesland. Daarom bieden we je niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een korte levertijd. Op de dag van levering komt een van onze ervaren monteurs de schuifwand van glas graag bij je installeren. Zo heb jij nergens omkijken naar!

Wil je meer weten, of wil je dat we een glazen douchewand bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Bestel je Vrijstaande douchewand online bij GLAZZ

Bij GLAZZ maken we al onze producten op maat. Daarom weet je dat een vrijstaand douchescherm ook in jouw kleine, hoekige, smalle of juiste grote badkamer prima past. Omdat douchen natuurlijk wel veilig moet gebeuren, maken we onze losse douchewanden van gehard veiligheidsglas dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Weet je al welke maat de douchewand moet hebben? Dan kun je dat online tijdens je bestelling heel eenvoudig aan ons doorgeven.

Het kan dat je liever iemand van GLAZZ de douchewand bij je thuis laat opmeten. Omdat de wanden in je badkamer niet helemaal recht zijn bijvoorbeeld, of de vloer niet helemaal gelijk. Dat komt in oudere huizen vaak voor. Gebruik dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt het met de maat altijd goed. Onze ervaren monteurs komen de glazen vrijstaande douchewand na fabricatie in onze eigen fabriek ook graag bij je plaatsen. Zo heb je er zelf helemaal geen omkijken naar.

Gerelateerde onderwerpen