Whiteboards

Ben je op zoek naar een whiteboard dat je makkelijk schoonmaakt, misschien wel de hele wand vult én in elke denkbare kleur leverbaar is? Dan is een glazen whiteboard een uitstekende oplossing. 

Want een whiteboard van glas is niet alleen veel makkelijker schoon te maken dan een traditioneel whiteboard, bij GLAZZ maken we het ook nog eens volledig op maat. Ideaal voor op kantoor of in de horeca, maar ook heel leuk voor in de keuken of de slaapkamer van de kinderen bij je thuis. 

Heb je een ruime keuken of kantoor aan huis en hangt deze helemaal vol met gele post-its? Dan is een glazen whiteboard met stiften een uitstekend alternatief. Dat is minder rommelig én geeft de ruimte ook net dat beetje extra aankleding dat het nodig heeft. Of heb je een restaurant en wil je het wisselende menu op een mooie wand schrijven? Ook dan komen we bij GLAZZ graag een op maat gemaakt glazen whiteboard bij je aan de muur hangen.

Glazen whiteboard: zo groot als je hem zelf wilt hebben

Het formaat dat je whiteboard van glas moet zijn, hangt af van de plek waar je hem ophangt en de manier waarop je hem gebruikt. Hang je hem in je restaurant en wil je er het hele menu op schrijven? Dan moet je een groter glazen whiteboard kopen dan wanneer je er alleen de specials opschrijft. Gebruik je je whiteboard in je kantoor aan huis, dan heb je er vast een kleinere nodig dan wanneer je hem gebruikt in een vergaderzaal voor 100 man.

Bij GLAZZ verkopen we alleen maar glazen producten op maat. Dat is onze standaard. Wat het formaat van je whiteboard van glas ook moet zijn, wij maken het voor je! Wil je zeker weten dat het whiteboard precies in jouw ruimte past? Dan kies je voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Maar je mag de maten natuurlijk ook gewoon zelf aan ons doorgeven.

Voordelen van een whiteboard van glas

Kies je voor een whiteboard van glas, dan ben je dus vrij om de maat en de kleur te kiezen. Hoe groot of klein de wand waar het whiteboard komt te hangen is, maakt dus helemaal niet uit. Daarmee is het de ideale oplossing voor thuis, op kantoor, in de horeca… Voor elke toepassing kun je een glazen whiteboard kopen. De voordelen:

1. Glas is makkelijk schoon te maken en heel erg duurzaam. Bij GLAZZ gebruiken we gehard veiligheidsglas, wat vijf keer sterker is dan gewoon glas. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het snel breekt.

2. Een glazen whiteboard is verkrijgbaar in alle kleuren. Geen saai wit zoals bij een traditioneel whiteboard dus, maar de kleur die het beste bij jouw ruimte en inrichting past. Wat dat je bijvoorbeeld van een whiteboard van zwart glas? Dat is een stijlvol alternatief voor het ouderwetse krijtbord.

3. Door een whiteboard van glas kijk je makkelijk heen. Dat zorgt voor een ruimtelijk effect, iets wat vooral in kleinere ruimtes heel fijn is.

Specialist in glas op maat

Bij GLAZZ maken we al meer dan 100 jaar producten van glas op maat. Van douchedeur tot taatsdeur en van tafelblad tot glazen keukenachterwand. Dit doen we in onze fabriek in Nederland, een moderne faciliteit waar alleen kwaliteitsproducten het pand verlaten. We werken met een landelijk netwerk van ervaren monteurs die het glazen whiteboard graag op de locatie van jouw keuze installeren. Als dat geen service is?

Wil je weten of een glazen whiteboard voor jou de beste oplossing is? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!