Badkamer met schuin dak

Douchedeur schuin dak

Badkamer met schuin dak

Elke badkamer is uniek. Niet alleen is elk badkamer interieur anders. Ook de ruimte die je hebt in je badkamer is niet altijd gelijk. Daardoor passen de standaard douchecabines vaak niet in elke badkamer en is maatwerk vaak vereist. Dat geldt helemaal als je een badkamer met schuin dak hebt of een schuine wand. In dat geval wil je er wel zeker van zijn dat jouw douchecabine, douchewand of inloopdouche past in jouw badkamer.

Wil je weten hoe je jouw het beste kan inrichten? Lees ons artikel op de website en ontdek welke mogelijkheden passen in jouw badkamer.

Bekijk ons assortiment, stel je eigen product samen naar wens en bereken direct de prijs online.

Altijd een oplossing bij GLAZZ voor jouw badkamer met schuin dak

Een schuine wand of een schuin dak in de badkamer wordt vaak gezien als een uitdaging. Je zou erg beperkt zijn bij het inrichten van de badkamer, maar niets is minder waar. Er zijn genoeg creatieve oplossingen denkbaar, die ondanks een schuine wand of een schuin dak, jouw badkamer mooi en praktisch maken.

Heb je een badkamer onder een schuin dak en vraagt jouw situatie daardoor om maatwerk? Laat je inspireren door de mogelijkheden op onze website en kies voor de maatwerkproducten van GLAZZ. We maken alle producten in ons assortiment uitsluitend op maat.

Maak jouw badkamer ruimtelijk met glas

Je levert natuurlijk wel ruimte in als je jouw badkamer hebt onder een schuin dak. Word je badkamer er kleiner door en wil je toch een ruimtelijk karakter creëren? Kies dan voor producten van glas. Je maakt jouw badkamer een stuk ruimtelijk als je kiest voor een glazen douchedeur of badwand.

douchedeur op maat
douchedeur op maat

Maak kennis met de professionals van GLAZZ

Alle producten uit ons assortiment maken we met gehard veiligheidsglas. Het glas is extra sterk waardoor jouw deur of wand wel tegen een stootje kan en niet zomaar breekt. We maken al onze producten in onze eigen fabriek.

Bestel je jouw glasproduct bij ons, dan bestel je rechtstreeks bij de fabrikant. We hebben onze eigen fabriek op Nederlandse bodem, waardoor we niet alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten maken, maar we ook snel bij je thuis leveren.

Heb je hulp nodig bij het inmeten of de montage van jouw product van glas? Kies voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Of laat jouw douchewand, douchedeur of douchecabine monteren door een professional van GLAZZ.

Badkamer met schuin dak of schuine wand?

Heb jij ook een badkamer met een schuin dak of een schuine wand? Bekijk ons assortiment en stel eens zelf een douchewand, douchedeur of douchecabine op maat samen en maak deze helemaal naar jouw wens. Je weet meteen wat het jou gaat kosten doordat je de prijs direct berekent na het samenstellen.

Kom je er zelf even niet uit en heb je professioneel advies nodig bij het inrichten van jouw badkamer onder een schuin dak? Laat ons met je meedenken en je adviseren met de beste mogelijkheden.

Gerelateerde onderwerpen