Glazen windscherm

DSCN3423

Glazen windscherm

Simpel en strak, maar tegelijkertijd een stijlvol element in je tuin: dat zijn precies de juiste woorden voor een glazen windscherm. Met een dergelijk doorzichtig windscherm kun je uit de wind van het uitzicht op je tuin genieten. En dat niet alleen in de zomer, maar juist ook in de lente en de herfst. Als je uit de wind zit, is het immers veel langer genieten. Geniet jij ook altijd zo van het zonnetje? Dan is een glazen windscherm om je terras echt iets voor jou!

Met een glazen windscherm geniet je nóg langer van je tuin

De glazen windschermen van GLAZZ® zijn geschikt voor iedere tuin of als terrasafscheiding. Plaats hem langs het terras of creëer ergens anders in je tuin een heerlijk windstil hoekje waar je in alle rust kunt genieten van het buitenleven. Het is belangrijk dat het windscherm goed vast staat om wegwaaien of omvallen te voorkomen. Ook deze fundering kunnen we voor jou in orde maken.

En over de stevigheid van een glazen windscherm gesproken: dat zit wel goed. Deze maken wij namelijk van gehard veiligheidsglas, waardoor het zo goed als onbreekbaar is. Wel zo prettig voor een product dat je blootstelt aan weer en wind! Bovendien is gehard veiligheidsglas goed schoon te maken, waardoor je altijd kunt genieten van een kristalhelder uitzicht.

Een windscherm dat perfect in je tuin past

Glazen windscherm
Glazen windscherm
Windscherm horeca
Windscherm

Bij GLAZZ® bepaal jij hoe je windscherm van glas eruit komt te zien. Je hebt de keuze uit verschillende opties, want niet iedereen heeft nu eenmaal dezelfde wensen. Daarom kies je bij ons uit:

  • Een glazen windscherm met een rechte opstelling I-SHAPE.
  • Een glazen windscherm in een L-SHAPE.
  • Een glazen windscherm in een U-SHAPE.

Hierbij maken we gebruik van ranke Rvs-staanders, zodat het ontwerp strak en tijdloos is. Combineer dit met het soort glas van je voorkeur – bijvoorbeeld helder glas, het semitransparante satijnglas of getint glas – en we garanderen je nog heel veel tuinplezier. Al is het maar om er heerlijk uit de wind naar te kunnen kijken!

Een glazen windscherm op maat gemaakt

Met een glazen windscherm van GLAZZ® kun je eerder en langer buiten zitten. En wil je daar zo snel mogelijk mee beginnen? Stel dan nu jouw windscherm van glas samen:

Zelf je glazen windscherm of glazen terrasafscheiding samenstellen is heel eenvoudig. Wil je graag meer informatie over onze producten? Wij helpen je graag

Gerelateerde onderwerpen