Inloopdouche zwart

Douchewand industrieel tot plafond (3)

Inloopdouche zwart

Het is een trend die we steeds vaker terugzien in de badkamer: een inloopdouche met zwart frame. Eentje met industriële kaders die zorgt voor een moderne uitstraling in elke badkamer. Super geschikt in elke badkamer natuurlijk! Maar het maakt de doucheruimte in de badkamer ook meteen een stuk ruimer. Laat je inspireren met de meest uiteenlopende zwarte inloopdouches in ons assortiment en stel je ideale douche helemaal zelf samen op onze website.

 

Bekijk producten

De voordelen van een inloopdouche met zwart frame

Overweeg je om een nieuwe inloopdouche te gaan kopen? Of ga je nu toch eindelijk de badkamer een goede make-over geven of verbouwen? Dan nemen we je graag mee in de voordelen van glas in de badkamer.

Je bent met een inloopdouche niet gebonden aan een specifieke plek in de badkamer. Kies helemaal zelf waar de inloopdouche moet gaan komen. Dat is natuurlijk ideaal als je aan de slag gaat met het herinrichten van de badkamer. Door de ruime instap en dat zonder drempels is het ook nog eens heel veilig om een inloopdouche te betreden.

Zoals je waarschijnlijk al wel weet is het belangrijk dat je na elke douchebeurt de douchewanden goed droog maakt. De badkamer hou je het liefst zo mooi mogelijk en dus kom je er niet onder uit: het regelmatig schoonmaken van de badkamer. Een bijkomend voordeel van glas is dat het eenvoudig en snel is schoon te maken. Door het gladde oppervlak zijn de douchewanden in no-time droog en schoon.

Kortom, een zwarte inloopdouche op maat is wel een gave optie als je bijvoorbeeld houdt van een moderne en industriële badkamer. Bekijk ons assortiment en ontdek meteen welke inloopdouche het beste past bij jouw badkamer.

Stel jouw inloopdouche samen op GLAZZ

We hebben het veel over de voordelen gehad, maar wat maakt GLAZZ nu juist zo speciaal? Bij ons kies je niet uit de standaard modellen die je in elke bouwmarkt tegenkomt. Door ons brede aanbod met inloopdouches is er altijd eentje die past bij jouw wensen.

Op onze website stel je jouw inloopdouche helemaal zelf samen, waardoor je er ook nog eens een persoonlijk tintje aan geeft. Kies je bijvoorbeeld voor helder glas of toch voor een ondoorzichtig glas als satijnglas of melkglas. En kies je voor een profiel van chroom, van zwart of roestvrij staal?

Daarnaast maken we al onze producten van glas op maat. Heeft je badkamer geen standaard afmetingen? Wil je de badkamer eens anders gaan inrichten? Bestel dan bij GLAZZ jouw nieuwe inloopdouche met de afmetingen die je nodig hebt.

Ben je op zoek naar andere producten die perfect geschikt zijn voor jouw badkamer met industriële look? Bekijk dan hier onze andere badkamerproducten die gemaakt worden van glas op maat:

Een inloopdouche zwart kopen?

Maak je badkamer helemaal af met een inloopdouche zwart op maat. Heb je ons assortiment nog niet bekeken? Neem dan direct een kijkje. Stel eens je eigen inloopdouche met zwart frame samen met onze eenvoudige configurator.

Behalve de productie en levering van glas op maat producten bieden we ook onze aanvullende diensten aan. Heb je hulp nodig bij het inmeten van de doucheruimte? Of zie je het monteren van de inloopdouche zelf niet echt zitten? Door gebruik te maken van onze inmeet- of montageservice kies je voor het gemak en de handigheid die we bieden.

Heb je een vraag over één van onze inloopdouches? Of over één van onze andere producten van glas op maat? Neem contact met ons op via de chat of stuur ons een berichtje via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen