Inloopdouche met zijwand

Douchewand Loes

Inloopdouche met zijwand

Ben je op zoek naar een inloopdouche met zijwand? Omdat je op het punt staat om die oude douchebak in de badkamer te vervangen door een moderne inloopdouche? Dan levert je dat een fijne, moderne ruimte op om in te douchen. Een inloopdouche is namelijk een stuk praktischer dan een douchebak.

Zeker als je kiest voor een glazen zijwand van GLAZZ. Daarmee sluit je je jouw inloopdouche aan één kant af, zonder dat je daardoor veel ruimte verliest. Bovendien is het bij GLAZZ mogelijk om te kiezen voor inloopdouche met een zijwand op maat, waardoor het niet uitmaakt hoe groot (of klein) je inloopdouche is.

 

Bekijk producten

Waarom je kiest voor een inloopdouche met zijwand

Een glazen zijwand voor je inloopdouche is ideaal als je inloopdouche in een hoek staat. Dan creëer je met een zijwand heel makkelijk een inloopdouche die aan drie kanten dicht is. Zo behoud je aan één kant een ruime opening en voorkom je dat de hele badkamer nat wordt tijdens het douchen. Ook sluit je de inloopdouche op een fraaie manier af van de rest van de badkamer.

inloopdouche met zijwand
inloopdouche

Een glazen zijwand is ook een slimme keuze omdat het zorgt voor een ruimtelijk effect, waardoor je badkamer groter lijkt dan hij eigenlijk is. Dat is vooral fijn als je een wat kleinere badkamer hebt. In dat geval kies je voor helder of extra helder glas en een zijwand zonder kaders. In een grotere badkamer, waar ruimtelijkheid iets minder belangrijk is, is een industriële zijwand met zwarte kaders natuurlijk ook een optie.    

Waarom GLAZZ dit probleemloos voor jou regelt

Bij GLAZZ zijn we een echte glasspecialist. Al meer dan 100 jaar maken we glasproducten op maat voor onder meer badkamers, woonkamers, keukens en kantoren. Voor een glazen inloopdouche met zijwand ben je bij ons dus aan het juiste adres. En heb je hulp nodig? Dan helpen we je graag bij het uitzoeken, inmeten en monteren jouw inloopdouche met zijwand.

De maat van een zijwand bepalen is niet altijd makkelijk. Wil je de wand plafondhoog hebben, of loopt een deel van de wand scheef? Bij GLAZZ maken we jouw zijwand op maat en onze monteur komt hem graag bij jou thuis inmeten. Door onze 100% pasgarantie weet je zeker dat jouw nieuwe inloopdouche altijd past.

De montage kun je na leveren zelf doen, maar we begrijpen het ook heel goed als je dat liever aan ons overlaat. Daarom bieden we ook een handige montageservice waarbij onze eigen mensen de zijwand bij je inloopdouche komen plaatsen.

Een inloopdouche met zijwand bestel je bij GLAZZ

Plafondhoge zijwanden, zijwanden met of zonder kaders en in allerlei kleuren glas: voor een inloopdouche met zijwand  moet je bij GLAZZ zijn. In onze online-collectie vind je altijd een zijwand die bij jouw badkamer past. En daarbij zijn de mogelijkheden voor maatwerk eindeloos. Heb je daar hulp bij nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen