Douchewand inloopdouche

Inloopdouche afmetingen

Douchewand inloopdouche

Is de douchebak je ook al jaren een doorn in het oog? Die hoge opstap en vervelende randjes en kiertjes die je maar moeilijk schoon krijgt. En dan hebben we het nog niet eens over het ouderwetse en niet zo stijlvolle uiterlijk…

Het is tijd voor de inloopdouche: één van de meest populaire badkamertrend van dit moment. En dat is het niet voor niets! Een inloopdouche is namelijk niet alleen erg praktisch, hij ziet er ook nog eens heel mooi uit. Zeker als je kiest voor een douchewand inloopdouche van GLAZZ, waarmee je heel makkelijk een inloopdouche op maat creëert.

 

Bekijk producten

De voordelen van een douchewand voor je inloopdouche

Een inloopdouche geeft je badkamer een moderne en luxe uitstraling. Dat komt onder meer door het ontbreken van een douchebak. Daarnaast speelt de douchewand die je kiest een belangrijke rol. Zo zorgt een glazen douchewand voor een open uitstraling. De douche, maar ook de rest van je badkamer doet daarom optisch groter aan.

Het is natuurlijk ook heel praktisch: het plaatsen van een glazen douchewand van jouw inloopdouche. Het voorkomt spatten in de rest van je badkamer. Wel zo fijn, want anders blijf je maar dweilen. Ook is glas makkelijk af te nemen en neemt het in vergelijking met een tussenwand weinig ruimte in beslag. Dat is vooral fijn als je badkamer wat kleiner is. Zo benut je de ruimte optimaal.

Een glazen douchewand kan zo groot (of klein) zijn als je zelf wilt. Je bent niet gebonden aan de vaste maten van een douchebak, maar je bepaalt het formaat helemaal zelf. Staat je douche in het midden van je badkamer, dan is een dubbele douchewand een goede keuze. Dan plaats je de glazen douchewanden in een hoek tegen elkaar. Zo sluit je de douche goed af voor spatten, maar behoud je aan één kant wel een ruime inloop.

Ervaar de kwaliteit en expertise van GLAZZ

Bij GLAZZ maken we jouw glazen douchewand op maat. De grootte, het design en de kleur van het glas bepaal je helemaal zelf. Als de glasspecialist van Nederland met meer dan 100 jaar ervaring, weet je zeker dat je bij ons een glasproduct van hoge kwaliteit koopt. Bovendien is al ons glas van gehard veiligheidsglas, waardoor het vijf keer sterker is dan normaal glas. Dat is wel zo’n fijn gevoel in de badkamer, of niet soms?

Bestel je bij ons een glazen douchewand? Dan leveren we daar altijd een handleiding voor de montage bij. Laat je de montage liever aan ons over? Dat kan ook! De professionals van onze eigen montageservice komen de douchewand graag bij je plaatsen. Inmeten doen we trouwens ook. Daarvoor hebben we een handige inmeetservice met 100% pasgarantie.

Bestel een douchewand voor je inloopdouche online

Ben je eruit en kies je voor een glazen douchewand voor je inloopdouche? Dan bestel je die bij GLAZZ heel makkelijk online. Opmeten doe je zelf, of je kiest natuurlijk voor onze inmeetservice. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt, vraag dan gerust van meerdere glazen douchewanden een offerte aan. Dan kun je er nog even rustig over nadenken. Heb je eerst nog wat advies van ons nodig? Neem dan contact met ons op, want we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Gerelateerde onderwerpen