Douchewand tot plafond

Douchewand tot het plafond

Douchewand tot plafond

Droomde je altijd al van een douchewand tot aan het plafond in je badkamer? Met deze op maat gemaakte douchewand wordt die droom werkelijkheid. Je creëert er makkelijk een stijlvolle doucheruimte mee. En kies je voor een glazen douchewand tot aan het plafond van GLAZZ? Dan maken we hem voor je op maat, zodat de douchewand perfect past.

 

Bekijk producten

Om de douchewand helemaal aan jouw verwachtingen te laten voldoen kun je bij GLAZZ de douchewand helemaal zelf samenstellen. Denk eens aan de kleur van het glas, het beslag of de manier waarop de douchewand in jouw nieuwe badkamer bevestigd gaat worden. Bekijk de mogelijkheden hieronder en stel de douchewand tot aan het plafond samen.

Wil je zeker weten dat de douchewand tot het plafond past? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Onze monteur komt de douchewand voor je inmeten en zorgt daarna voor een passende offerte. Nadat de offerte is geaccepteerd wordt jouw douchewand tot aan het plafond in onze fabriek gemaakt en bij jou thuis afgeleverd. Ook de montage kunnen we voor je regelen.

Douchewand tot aan het plafond: een stijlvolle en ruimtelijke oplossing

Een douchewand tot het plafond is een ware blikvanger in de badkamer! Deze douchewand is groter dan een normale douchewand en zo voelt deze ook aan. De douchewand is gemaakt van 10 mm dik gehard veiligheidsglas waardoor de douchewand zeer solide overkomt. De douchewand is te verkrijgen in meerdere glaskleuren. Denk eens aan grijs of brons getint voor een extra luxe uitstraling.

Een douchewand tot aan het plafond krijgt zijn luxe uitstraling doordat je alleen het glas ziet. Een stabilisatorstang is niet nodig omdat de wand volledig tot aan het plafond gaat en daar de stevigheid vandaan haalt.

Geschikt voor in elke badkamer

Door de eenvoud van dit product past deze douchewand zowel in een kleine als ruime badkamer. De grote douchewand tot aan het plafond kan de doucheruimte eenvoudig afscheiden. Doordat er geen douchedeur wordt geplaatst kan je zo de douche inlopen en heb je een prachtige inloopdouche in jouw badkamer.

Een douchewand tot het plafond online bestellen?

Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ producten van glas op maat. Van badwand tot roomdivider en van een glazen tafelblad tot een spatwand voor de keuken. En zoals je van een glasspecialist mag verwachten, hebben we een ruime keuze aan producten voor in je luxe badkamer. De douchewanden tot aan het plafond maken onze vakmensen in onze eigen fabriek. Daarom bieden we je niet alleen een goede kwaliteit, maar ook een korte levertijd. Op de dag van levering komt een van onze ervaren monteurs de douchewand van glas graag bij je installeren. Zo heb je nergens omkijken naar!

Wil je meer weten, of wil je dat we een douchewand tot aan het plafond bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen