Moderne binnendeur

paneeldeur

Moderne binnendeur

Heb je een modern interieur, maar passen de standaard binnendeuren in je woning daar niet bij? Dan heb je een probleem dat voor veel mensen heel herkenbaar is. De standaard binnendeuren in woningen zijn alles behalve modern en stijlvol, en zelfs een beetje saai. Daarom passen ze vaak niet bij de rest van het interieur.

Gelukkig zijn er heel wat alternatieven voor de standaard binnendeur, waaronder een moderne binnendeur die perfect past bij een modern interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strakke, glazen binnendeur van GLAZZ® met een zwart kader rondom? Als dat niet modern is.

Dit is waarom je kiest voor een moderne binnendeur van GLAZZ®

Een moderne binnendeur van GLAZZ® is een echte sfeermaker én praktisch in gebruik. Omdat de deuren van glas zijn maak je ze makkelijk schoon, zijn ze heel duurzaam en heb je er jarenlang plezier van. Daarnaast passen ze naadloos in een modern interieur. Zeker als je kiest voor een moderne binnendeur met een zwart kader rondom. Dat geeft de deur een industrieel tintje, wat helemaal van deze tijd is.

De moderne binnendeuren van GLAZZ® zijn er als taatsdeur, schuifdeur, opdekdeur, aanslagdeur en pendeldeur. En we kunnen ze precies op maat leveren. Zo weet je zeker dat je altijd een moderne binnendeur vindt die in jouw woning past. Misschien kies je voor een volledig glazen opdekdeur of toch voor een schuifdeur met meerdere zwarte kaders. Bij GLAZZ® vind je het allemaal!

Pendeldeur Lars (1)

Maak kennis met de specialisten van GLAZZ®

Bij GLAZZ® zijn we echte glasspecialisten. Dat komt omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben. Dat zie je terug in onze producten, ook in de moderne binnendeuren. Alles wat we doen is maatwerk. We produceren onze glasproducten in onze eigen fabriek in Friesland. Daardoor kunnen we je moderne binnendeur meestal al binnen zo’n 15 werkdagen leveren.

De maten voor je binnendeur kun je zelf opmeten en aan ons doorgeven, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze inmeetservice. Dan komt een glasexpert van GLAZZ® bij je thuis langs om de deur op te meten. Voor het monteren van de moderne binnendeur geldt hetzelfde. Dat doe je zelf met behulp van onze montagehandleiding of laat je over aan een van onze vakkundige monteurs. De keuze is aan jou.

collectieboek deuren

Bestel jouw nieuwe, moderne binnendeur online

De hele collectie moderne binnendeuren van GLAZZ® vind je bij ons online. Wordt het een schuifdeur of toch liever een taatsdeur? Gebruik anders onze handige kieshulp om de meest geschikte moderne binnendeur voor jouw woning te vinden. En denk alvast na over de kleur van het glas. Wil je helder of satijnglas? Of toch liever glas met een grijze, groene, bronze of blauwe tint? Er is zoveel mogelijk.

Misschien wil je daarom eerst nog wat advies van ons voor je een keuze maakt. Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we samen welke moderne binnendeur het beste bij jouw woning en interieur past.

Gerelateerde onderwerpen