Opdekdeur met glas

Opdekdeur

Opdekdeur met glas

Op zoek naar een nieuwe opdekdeur met glas? In ieder kozijn kunnen we een glazen deur plaatsen. Heb je een bestaand kozijn, dan raden we je aan om voor een aanslagdeur te kiezen. Dit is een binnendeur die naar één kant draait en in het kozijn in het slot valt. Een opdekdeur is een goed voorbeeld van een aanslagdeur en onze aanslagdeuren passen dan ook in zowel een stomp als in een opdekkozijn.

Opdekdeuren van glas voor houten en stalen kozijnen.

Een opdekdeur van glas: Een echte blikvanger

Een opdekdeur van glas is een geweldige blikvanger. Of moeten we het een blikverruimer noemen? Je kijkt er namelijk zo doorheen, waardoor de ruimte optisch veel groter lijkt. Een ander voordeel van een opdek binnendeur met glas is dat het de lichtinval niet blokkeert. Zo blijft je woning heerlijk licht, maar kun je toch gewoon de deur achter je dicht trekken. En dat is dan wel weer zo prettig voor een juiste temperatuurregeling of om geluid te kunnen dempen.

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig en we vinden het dan ook erg leuk om je te vertellen dat je ook in jouw woning glazen opdekdeuren kunt laten plaatsen. Je hoeft hier niets bijzonders voor te doen of iets aan te laten passen: wij maken de opdekdeuren van glas precies op maat en ze passen in ieder soort kozijn.

Kieshulp deuren

Opdekdeur met glas: Stevig en hygiënisch

GLAZZ® is gespecialiseerd in binnendeuren van glas. In onze moderne fabriek in Friesland verwerken we meer dan 30 ton glas per dag om hier allerhande producten van te maken. Het mooie is dat wij alles op maat maken en uitsluitend werken met gehard veiligheidsglas. Dit soort glas is vijf keer sterker dan ongehard glas en daardoor erg geschikt voor tal van toepassingen binnens- en buitenshuis.

Daarnaast is een opdekdeur met glas heel makkelijk schoon te houden. Een glazen opdekdeur is door het gladde oppervlak dat je snel even af kunt nemen heel hygiënisch. Met een zachte doek en heet water is een opdekdeur van glas snel weer schoon. En voor een binnendeur is dat een hele prettige bijkomstigheid.

Opdekdeur met glas bestellen

Wij maken precies de opdekdeuren met glas zoals jij die wilt hebben. Bekijk online wat mogelijk is en stel je eigen glazen binnendeur samen. Het is heel eenvoudig! Uiteraard kun je ons om advies vragen als dit nodig is. Wij helpen je graag en kunnen je nog veel meer vertellen over onze producten van gehard veiligheidsglas.

Gerelateerde onderwerpen