Dubbele taatsdeuren

Industriële pendeldeur

Dubbele taatsdeuren

Ben je op zoek naar een dubbele deur voor een brede doorgang naar de hal of kamer ensuite af te sluiten? En is een dubbele glazen deur hiervoor een perfecte oplossing? Dan ben je bij GLAZZ aan het juiste adres. 

Hieronder vind je verschillende dubbele taatsdeuren die op maat zijn samen te stellen. Een taatsdeur is herkenbaar aan de taatsscharnieren op de vloer en tegen het plafond. Ben je op zoek naar een ander type dubbele glazen deur? Bekijk dan ook eens een dubbele pendeldeur of dubbele schuifdeur.

 

Bekijk producten

Wat is een dubbele taatsdeur?

Een taatsdeur herken je direct. Bij een taatsdeur is de deurophanging uniek waardoor je de scharnieren bijna niet ziet. Je bevestigt de taatsdeur aan de vloer en aan het plafond met een zogenaamde onderschoen en bovenschoen (de taatsscharnieren). Hierdoor draait een taatsdeur om de verticale as en is hij zowel naar binnen als naar buiten te openen. Het scharnierpunt bevindt zich op enige afstand van wand, waardoor er een bijzonder effect ontstaat wanneer de deur opengaat. Een taatsdeur sluit altijd gecontroleerd door het hydraulische scharnier in de onderschoen.

Heb je vloerverwarming in huis? Dan is het verstandig om te controleren of er in de vloer geboord kan worden. Wil je het risico niet nemen? Dan adviseren wij om te kiezen voor een dubbele pendeldeur. Een pendeldeur is een vergelijkbare deur maar dan met wandscharnieren.

Een taatsdeur is dus een opvallend element in je woning, maar het wordt pas echt een blikvanger als je kiest voor een dubbele taatsdeur. Een dubbele taatsdeur gaat tot maximaal 2.500 mm breed. Dit zijn twee deuren van 1.250 breed.

Zoek je een alternatief voor een dubbele taatsdeur? Dan is een taatsdeur met zijlicht een goede optie. Een zijlicht is een glazen wand die naast de taatsdeur wordt geplaatst. Een zijlicht is ideaal als een deuropening breder is dan de maximale deurbreedte van 1.250 mm. Een doorgang van 1.500 mm of 2.000 mm sluit je hiermee dus perfect af.

Door te kiezen voor een taatsdeur met zijlicht of dubbele taatsdeur wordt het licht in huis nog beter verspreid. Zowel de hal als de woonkamer worden bij elkaar betrokken. Optisch lijkt hierdoor de ruimte groter en lichter.

Kwaliteit van de taatsdeur

Bij GLAZZ hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Doordat we onze producten zelf maken en samenstellen hebben we alle invloed op een zo hoog mogelijke kwaliteit en de afwerking hiervan. Zo werken we altijd met producten van gehard veiligheidsglas en is het glas altijd perfect geslepen. Ons glas is veilig en is 5 keer sterker dan normaal glas. Je vindt ons veiligheidsglas daarom ook in veel horecabedrijven, congreszalen, kantoren en in woningen.

Daarnaast werken we met hoogwaardige scharnieren die voor alle situaties geschikt zijn. Mocht er toch iets mee zijn dan lossen wij dit altijd op.

Kieshulp deuren

Hoe bestel ik een dubbele taatsdeur

Je weet nu wat een dubbele taatsdeur is en wanneer een taatsdeur geschikt is. Naast onze kwaliteitsproducten van glas bieden we je ook onze service op maat. Bij GLAZZ kan je direct jouw dubbele taatsdeur online samenstellen en bestellen. We leveren het glas dan gratis bij je thuis.

Heb je hulp nodig? Bestel dan onze volledig inmeetservice en ontvang 100% pasgarantie op onze producten. Na het inmeten ontvang je van GLAZZ een offerte. We zorgen dat jouw dubbele taatsdeur op maat wordt gemaakt en bij je thuis wordt afgeleverd.

Wil je ook dat wij de montage gaan regelen? Ook dat kan! We sturen onze offertes altijd met een montagetarief erbij. Zo bepaal je zelf of je de montage zelf gaat doen of laat doen door onze monteur.

Ga je voor onze service? Bestel dan hier onze inmeetservice.

Contact

Heb je een vraag of een verzoek met betrekking tot onze taatsdeuren? Of kunnen we je helpen bij één van onze andere producten van glas? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt met ons chatten via de site, of een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact? Dat is voor ons geen probleem. Ook telefonisch zijn we tijdens kantooruren voor jou bereikbaar.

Gerelateerde onderwerpen