Deur voor kozijnloze nis

20

Deur voor kozijnloze nis

Ben je op zoek naar een nieuwe binnendeur zonder kozijn? Of anders gezegd. Je wil een deur plaatsen in een kozijnloze nis? Dan helpen we jou graag verder! Worden de oude deurkozijnen eruit gehaald zodat er een ruime deuropening ontstaat zonder kozijn? Prachtig! Hier houden we van! Op deze manier haal je maximaal licht in huis en kunnen de wanden strak worden afgewerkt. 

Er zijn verschillende deuren die je in de kozijnloze nis kan plaatsen. We denken direct aan een taatsdeur of pendeldeur. Deze binnendeuren kan je zowel naar binnen als naar buiten openen. Daarnaast sluiten deze deuren gecontroleerd. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

 

Bekijk producten

Hoe kies je een deur

Om te bepalen welke deur geschikt is voor jouw situatie geven we hier een aantal tips.

Bepaal eerst de huidige situatie. Komt de nieuwe deur in een bestaand deurkozijn of in een nis zonder kozijn. Voor een glazen deur voor in de slaapkamer of badkamer heb je waarschijnlijk een deur nodig voor in een bestaand stalen of houten kozijn. Deze deuren zijn goed af te sluiten met een standaard loopslot. Op deze pagina vertellen we je verder over de deuren die geen deurkozijn nodig hebben.

Een kozijnloze nis is een doorgang zonder deurkozijn. Dit is meestal een stenen of houten doorgang zonder profiel. De draaideuren die hier geschikt voor zijn kunnen naar beide zijden geopend worden. Denk hierbij aan een taatsdeur of pendeldeur. Doordat deze deuren niet in een kozijn vallen worden deze deuren altijd geleverd met een hydraulisch scharnier. Hierdoor sluit de deur gecontroleerd in de nis. En blijven de deuren in de gesloten stand. Ook is een schuifdeur een goede optie om voor een doorgang te plaatsen.

De deuren zonder kozijn worden op maat gemaakt. Dat is mooi wat hierdoor zit je niet vast aan een standaard afmeting van een nis of kozijn. En het is juist extra mooi wanneer je kiest voor een grote opening met een glazen deur tot aan het plafond of een extra brede deur. Zo creëer je juist die blikvanger in de woonkamer.

Binnendeur zonder kozijn samenstellen?

Een binnendeur zonder kozijn is bij GLAZZ eenvoudig online samen te stellen. Wanneer je de keuze gemaakt hebt tussen een schuifdeur, taatsdeur of pendeldeur dan kan je er één gaan samenstellen. Het samenstellen van de deur zonder kozijn is eenvoudig. Je meet de hoogte en de breedte op van de nis en vult deze maten in. Daarna kies je voor het glas en het deurbeslag en de bestelling is klaar. Twijfel je nog ergens over dan is onze klantenservice beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Wil je liever dat wij de meting doen? Lees dan hieronder verder.

Inmeten en montage

Heb je een geschikte deur zonder kozijn kunnen vinden maar wil je wel zeker zijn van de maat? Kies dan voor onze inmeetservice. Onze monteur maakt een afspraak zodat hij de inmeting voor je kan verzorgen. We bieden je dan direct 100% pasgarantie! Dat is nog eens onbezorgd bestellen!

Naast onze inmeetservice hebben we ook een montageservice. Ben je zelf niet heel handig? Of heb je geen zin om de montage zelf te moeten doen? Met onze montage service zorgen we dat jouw deur gemonteerd wordt. Je hoeft je daar dus zelf helemaal niet meer druk om te maken! Ideaal toch?

We hopen dat het duidelijk is waarom je kiest voor een deur van GLAZZ. Wil je je laten adviseren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat we je verder op weg helpen zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuze maakt!

Gerelateerde onderwerpen