Badkamer inrichten

Douchedeur Fleur (14)

Badkamer inrichten

Is het tijd voor een nieuwe badkamer? Omdat je net bent verhuisd of omdat je oude badkamer nog dateert uit de jaren 90? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je zoekt hoe je jouw badkamer inrichten gaat. De indeling die je kiest, de materialen die je gaat gebruiken; het heeft allemaal invloed op de uiteindelijke uitstraling van je nieuwe badkamer.

Bij de inrichting houd je onder meer rekening met de grootte van je badkamer. In een kleine badkamer moet je soms wat creatiever zijn, dan wanneer je ruimte genoeg hebt voor een vrijstaand bad, dubbele wastafel, wc én een douche. Bij GLAZZ® weten we waar je rekening mee moet houden, en daar geven we je hier graag wat tips over!

Wanneer je jouw badkamer opnieuw gaat inrichten

Het opnieuw inrichten van je badkamer begint met de indeling. Daarbij moet je je afvragen wat er allemaal in je badkamer moet komen. Een wastafelmeubel, douche en toilet, of misschien ook een bad? Met een beetje passen en meten en het gebruik van de juiste producten, past er soms meer dan je denkt. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel ruimte door te kiezen voor een glazen douchewand bij een inloopdouche, waardoor je misschien ook nog wel een bad in je badkamer kwijt kan.

Als de indeling staat, is het tijd om na te denken over de stijl van je badkamer. Ga je voor modern, landelijk of industrieel? En welke producten passen daar dan goed bij? Bij GLAZZ® weten we dat glasproducten binnen elk interieur goed tot hun recht komen. Een glazen spiegel, douchewand, badwand of wastafelblad zijn dus altijd een goede keuze.

DE voordelen van glas voor in jouw badkamer

Glas in de badkamer houdt het geheel ruimtelijk. Daarnaast past het door het neutrale uiterlijk overal bij. Het maakt dus niet uit wat de kleur van je tegeltjes, badkamermeubel of toilet is, glas is er altijd prima om mee te combineren. Glas is daarnaast heel erg duurzaam en blijft lang mooi. Het is makkelijk schoon te houden, waardoor het er jarenlang als nieuw uitziet. Dat komt de uitstraling van je badkamer zeker ten goede.

 

Kieshulp badkamer

 

Je badkamer inrichten doe je met de producten van GLAZZ®

Ga je jouw badkamer inrichten? Bij GLAZZ® hebben we alle producten in ons assortiment die jij je voor het inrichten van je badkamer kan wensen. Een douchewand of douchedeur op maat voor je inloopdouche, een badwand voor je ligbad of een grote spiegel voor aan de muur. Maar ook een wastafelblad, achterwand voor je douche of schuifdeur van glas, voor de badkamer zelf. Bij ons vind je het allemaal en bestel je het makkelijk online.

En weet je wat het mooie is? We maken alles in onze eigen fabriek in Friesland perfect op maat, waardoor we ook heel snel kunnen leveren. In de meeste gevallen al in zo’n 2 weken. Dat is wel zo fijn, toch?

Wil je meer weten over onze glasproducten voor jouw badkamer? Of heb je advies nodig bij je badkamerinrichting? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen