Douchewand zwart

Douchewand zwart

Douchewand zwart

Je bent op zoek naar een zwarte douchewand en daardoor ben je nu op deze pagina terecht gekomen. Voor je nieuwe douchewand zit je bij GLAZZ® goed. Wordt je nieuwe douchewand zwart? Dan geef je net even die extra moderne touch aan je badkamer. En het maakt je badkamer meteen een stuk strakker. Een zwarte douchewand past in iedere badkamer. Welke stijl badkamer je ook hebt, een douchewand in het zwart is altijd een geschikte keuze.

Ons aanbod met douchewanden is groot. Je kiest bij ons voor een douchewand met zwarte kaders wanneer je van de industriële stijl houdt. Het is ook een optie om voor helder glas te kiezen met zwarte profielen of zwarte klemmen. Dit past natuurlijk perfect in een witte badkamer of bij een zwarte kraan of zwarte douchekop. Bekijk dus meteen of jouw douchewand naar keuze er tussen zit. Ontdek meteen welke douchewand het beste past in jouw badkamer. En heb je een geschikte douchewand gevonden? Bereken dan direct de prijs op onze website. Zo weet je meteen wat jouw zwarte douchewand naar keuze moet gaan kosten.

Bestel daarom je zwarte douchewand direct in onze webshop. Kies je voor GLAZZ® dan kies je voor de kwaliteit en de service die je kunnen bieden. En uiteraard voor een douchewand op maat. Onze douchewanden zijn allemaal gemaakt van gehard veiligheidsglas. De douchewanden zijn daardoor extra sterk.

Onze gratis inmeetservice

Het komt vaak voor dat je geen idee hebt op welke afmetingen je jouw douchewand in het zwart moet bestellen. We zien dat veel mensen moeite hebben met het bepalen van de afmetingen. Daarom hebben we onze gratis inmeetservice in het leven geroepen. Je maakt een afspraak met één van onze monteurs die vervolgens je douchewand komt opmeten. Je bent er dan zeker van dat je jouw wand met de juiste afmetingen besteld.

Rechtstreeks van de fabrikant

Bestel je bij GLAZZ® een zwarte douchewand dan gaan we direct voor je aan de slag. Je bestelt direct van de fabrikant. We hebben daardoor jouw douchewand snel geproduceerd waardoor je deze ook snel thuis geleverd krijgt. Je hoeft niet weken te wachten tot je jouw zwarte douchewand kan gebruiken. Maar hooguit een paar werkdagen.

We hebben onze service uitgebreidt met een montageservice. Onze monteurs zorgen voor de montage van je douchewand in de badkamer. Zodra je jouw douchewand bij ons hebt besteld kun je verder alles aan ons overlaten. Ideaal toch? Naast een zwarte douchewand leveren wij ook zwarte douchedeuren en zwarte douchecabines.

douchewand zwart kopen?

Een zwarte douchewand met zwarte profielen of met zwarte kaders kopen? Kies dan voor de kwaliteit en de service van GLAZZ®. We gaan voor je aan de slag zodra we je bestelling binnen hebben. 

Bekijk ons assortiment direct op onze website. En heb je vragen over het gebruik van je zwarte douchewand? Dan helpen we je graag. Met meer dan 100 jaar ervaren durven we best te zeggen dat we verstand van douchewanden hebben.

Gerelateerde onderwerpen