Douchewand zwart frame

Douchewand Sanne grijs getint glas met kader

Douchewand zwart frame

Je bent op zoek naar een douchewand met zwart frame. Omdat zo'n prachtige zwarte douchewand of zwart douchescherm jouw badkamer een stuk mooier maakt. Je vindt dat je nu toch écht die volgende stap zetten met jouw badkamer. Jouw badkamer moet natuurlijk oogverblindend zijn, maar bovenal functioneel. Want je wilt jezelf na een lange werkdag kunnen terugtrekken uit de dagelijkse sleur. Een comfortabele badkamer waarin je helemaal op je plek bent is wat je nodig hebt.

Moet jouw nieuwe douchewand zwart worden? Met van die fraaie industriële kaders voor die moderne uitstraling? Bekijk dan ons ruime assortiment met douchewanden. Het voordeel van een douchewand met een zwart profiel is dat het qua look heel goed past in elke badkamer. En dat ook nog eens letterlijk: we maken jouw douchewand op maat voor in jouw badkamer.

 

Bekijk producten

De belangrijkste voordelen van een douchewand met zwart frame

Ons aanbod met douchewanden is heel groot. Je kiest bij ons voor een douchewand met zwarte kaders als je van een badkamer met een industriële stijl houdt. Het is ook een optie om voor helder glas te kiezen met zwarte profielen of zwarte klemmen. Dit past natuurlijk perfect in een witte badkamer of bij een zwarte kraan of zwarte douchekop. Het zwarte industriële kader wordt aangebracht met keramische verf. Bij het harden van het glas wordt de keramische verf één met het glas en is hierdoor krasvast en UV-bestendig.

Bekijk dus meteen of jouw douchewand of douchescherm naar keuze er tussen zit. Ontdek meteen welke douchewand het beste past in jouw badkamer. En heb je een geschikte douchewand gevonden? Bereken dan direct de prijs op onze website. Zo weet je meteen wat jouw zwarte douchewand naar keuze moet gaan kosten.

Bestel daarom je zwarte douchewand direct in onze webshop. Kies je voor GLAZZ dan kies je voor de kwaliteit en de service die je kunnen bieden. En uiteraard voor een douchewand op maat. Onze douchewanden zijn allemaal gemaakt van gehard veiligheidsglas. De douchewanden zijn daardoor extra sterk.

Bestel je een douchewand of douchescherm bij GLAZZ? Kies voor onze extra service

Heb je jouw perfecte douchewand met zwart frame gevonden op onze website? Maak dan gebruik van de extra service die we je te bieden hebben. Maak het jezelf makkelijk en laat ons jou werk uit handen nemen.

Onze inmeetservice met 100% pasgarantie

Bij GLAZZ hebben we onze eigen inmeetservice in het leven geroepen. We begrijpen het namelijk heel goed als je het niet ziet zitten om het inmeten zelf te gaan doen.

Zo’n inmeten komt nogal precies en je wilt natuurlijk voorkomen dat je een product bestelt die net iets te groot of te klein is, waardoor deze niet past. Kies je voor onze inmeetservice dan komt één van onze monteurs jouw douchewand zelf inmeten. We plannen met jouw een tijdstip waarop het jou het beste past.

Kies ook voor onze montageservice

Bestel je jouw douchewand met zwart frame op onze website, dan leveren we daar een uitgebreide handleiding bij voor de montage. Zie je het niet zitten om de douchewand zelf te monteren? Laat ons je dan helpen met het monteren van de douchewand. Ook als je kiest voor onze montageservice, nemen we binnen drie werkdagen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Bestel ook een gratis proefmonster via de site

Ook als je een gevoel wilt hebben bij het glas dat we gebruiken voor jouw douchewand, bestel je via de website gratis een proefmonster. Je krijgt jouw gratis proefmonster binnen een paar dagen thuis gestuurd.

zwarte douchewand
douchewand met zwart frame

Bestel jouw douchewand zwart rechtstreeks bij de fabrikant

Bestel je bij GLAZZ een zwarte douchewand of douchescherm met industriële of stalen look? Dan gaan we direct voor je aan de slag. Je bestelt bij ons namelijk direct van de fabrikant. We hebben daardoor jouw douchewand snel geproduceerd waardoor je deze ook snel thuis geleverd krijgt. Je hoeft niet weken te wachten tot je jouw zwarte douchewand kan gebruiken. Maar hooguit een paar werkdagen.

We hebben onze service uitgebreid met een montageservice. Onze monteurs zorgen voor de montage van je douchewand in de badkamer. Zodra je jouw douchewand bij ons hebt besteld kun je verder alles aan ons overlaten. Ideaal toch?

Ben je op zoek naar andere producten die perfect geschikt zijn voor jouw badkamer met industriële look? Bekijk dan hier onze andere badkamerproducten die gemaakt worden van glas op maat:

Een douchewand zwart frame bestel je online bij GLAZZ

Een douchewand met zwart frame of zwarte kaders bestellen? Kies voor de kwaliteit, service en meer dan 100 jaar ervaring van GLAZZ. En heb je jouw bestelling geplaatst? Dan gaan wij meteen voor je aan de slag in onze eigen hypermoderne fabriek op Nederlandse bodem.

Bekijk ons assortiment met basismodellen op de website en stel zelf je eigen douchewand met zwart frame samen. Terwijl je jouw douchewand samenstelt, berekenen we realtime de juiste prijs. Heb je vragen over het gebruik van een zwarte douchewand? Dan helpen we je graag. Met meer dan 100 jaar ervaren durven we best te zeggen dat we verstand van douchewanden hebben.

Gerelateerde onderwerpen