Kies de perfecte douchewand voor jouw badkamer

Kleine badkamer inrichten

Kies de perfecte douchewand voor jouw badkamer

Ben je op zoek naar een nieuwe douchewand voor in jouw badkamer? Lees dan eerst dit artikel door. Douchewanden zijn te bestellen in verschillende maten, opstellingen en glassoorten. Denk eens aan een mooie douchewand tot aan het plafond, een douchewand met een hoek of een getinte douchewand. Bij GLAZZ maken wij de douchewanden perfect op maat. Dit betekent dat jij alleen maar hoeft te bepalen wat jouw ideale douchewand is. 

Douchewand tot aan het plafond

Een blikvanger in de badkamer is een douchewand tot aan het plafond. Deze hoge douchewand valt direct op door het formaat maar geeft ook rust in de badkamer. Dit komt omdat je alleen het glas ziet zonder extra bevestigingspunten. Deze douchewand is beschikbaar in helder, getint glas en met industriële kaders. Grijs of brons getint glas geeft een extra luxe uitstraling aan de badkamer. Ga je voor de industriële stijl? Dan heb je de keuze uit meerdere kader patronen. Deze glazen douchewand tot aan het plafond wordt op maat gemaakt van 10 mm gehard veiligheidsglas.

Douchewand tot plafond met extra helder glas (3)
Douchewand tot plafond4
 

Industriële douchewanden

De industriële trend in de woonkamer is al een paar jaar zichtbaar. Daar zie je met name de industriële deuren van staal, de loft schuifdeuren en de industriële tafelframes. De industriële trend is een blijvertje en zie je nu ook terugkomen in de badkamers. Douchewanden en douchedeuren worden voorzien van een industrieel kader. Hiermee geef je de badkamer snel een bijzondere look. Wil je die industriële look in de badkamer? Lees dan de tip hieronder.

Glas in de badkamer wordt snel vies door zeep, kalk en stof. Het schoonmaken van het glas is daarom essentieel. Kies je voor een stalen of aluminium kader op de douchewand? Dan kan het vuil en vocht makkelijk in de kieren blijven zitten. Bij GLAZZ werken we met een systeem waarbij de kaders in de douchewand zitten. Hierdoor is de douchewand makkelijk schoon te maken.

Bij GLAZZ printen wij de industriële kaders op het glas met een keramische verf. Na het harden van het glas is de keramische verf één geworden met het glas en is hierdoor kras en uv-bestendig. Dit is dé ideale oplossing voor in de badkamer.

Douchewand tot plafond met zwart kader (3)
industriële douchewand tot het plafond (2)
 

Douchewand met satijnglas

Een glazen douchewand is in verschillende glassoorten verkrijgbaar. Vaak wordt gekozen voor helder of extra helder glas. Helder glas zorgt voor een optimaal zicht en maakt de badkamer licht en ruimtelijk. Met satijnglas wordt het zicht naar de doucheruimte beperkt. Je creëert dus meer privacy. Getint grijs of brons glas geven een luxe uitstraling aan de badkamer.

CristalCare is de antikalk oplossing voor een douchewand

CristalCare is een innovatieve glas veredelingstechniek. CristalCare beschermt tegen vervuiling en genereert een zelfreinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. Het heeft tevens een sterk bacteriewerende werking, wat een stabiele hygiëne waarborgt.

CristalCare geeft 10 jaar garantie. De extreem lange periode dat CristalCare het glas beschermt, draagt bij aan het groene initiatief voor sterke reductie van gebruik van water- en (agressieve) schoonmaakmiddelen!

Onderhoudstip: regelmatig schoonmaken is nodig voor een blijvende optimale bescherming van het glas.

douchewand schuin 5
Glazen douchewand met hoekpaneel (4)
 

Schuine wand of speciaal verzoek

Loopt de douche af of is een muur scheef? Komt de douchewand onder een schuin dak of moet er een sparing komen voor een bad of muurtje? 

Alle douchewanden worden in onze fabriek op maat gemaakt en dit kan ook met een schuine zijde of hoek sparing. Kies een product, stel deze zelf samen en bereken direct de prijs. We kunnen ons heel goed voorstellen dat het lastig is om de juiste maat te bepalen zodat de douchewand perfect gaat passen. We bieden daarom een volledig inmeetservice aan met 100% pasgarantie. Onze monteur komt dan langs om de maten in te meten en verstuurt daarna een offerte. 

Gerelateerde onderwerpen