Saunadeur

Er is toch niks lekkerder dan heerlijk te ontspannen in je eigen sauna. Het gemak dat je gewoon thuis naar de sauna kan gaan. Dat is toch optimaal genieten? Steeds meer mensen kiezen voor een sauna in hun eigen huis. Het is tegenwoordig betaalbaar en elke sauna kan op maat gemaakt worden.

Ben je van plan om een nieuwe sauna te kopen? Of wil je jouw bestaande sauna verbouwen of voorzien van nieuwe saunadeur? Heb je al eens nagedacht over welke saunadeur het beste past bij en in jouw sauna?

Gehard en hittebestendig glas

GLAZZ levert glas in verschillende soorten en maten. Maar je begrijpt dat niet elke glassoort geschikt is voor een nieuwe saunadeur. Bestel je jouw saunadeur bij ons? Dan zorgen wij dat je een saunadeur krijgt met de kwaliteit en de service die je van ons mag verwachten.

In de eerste plaats is de deur natuurlijk gemaakt van hittebestendig glas. Door de hoge temperaturen mag het niet zo zijn dat het glas daar niet tegen bestemd is. 

Ook zijn alle producten gemaakt van gehard veiligheidsglas. Je weet zeker dat het glas daardoor ook best tegen een stootje kan.

Specialist in maatwerk

We maken jouw glazen saunadeur op maat. Je hebt de keuze bij ons uit verschillende glassoorten waaronder grijs, brons of helder glas. Daarnaast is bijvoorbeeld een smalle saunadeur of een saunadeur met een schuine zijde voor ons geen probleem.  Ben je niet helemaal zeker van de afmetingen van de saunadeur en wil je graag dat wij deze komen inmeten? Dat kan! 

Met onze inmeetservice ben je er in ieder geval zeker van dat je jouw saunadeur van glas bestelt met de afmetingen die je nodig hebt. Bij het inmeten krijg je ook nog eens onze 100% pasgarantie waardoor we zelf de volledige verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de juiste afmetingen. Makkelijk toch?

Wil je de montage liever uitbesteden? Ook dan staan we voor je klaar. Dat noemen we nog eens complete ontzorging. Het enige dat je nog moet doen is een afspraak maken voor een inmeten en wij regelen de rest.

Nieuwe saunadeur kopen?

Ga je jouw nieuwe glazen saunadeur vandaag nog bestellen? Kies voor de kwaliteit en de beste service van GLAZZ. De #1 in producten van glas op maat. Je hebt inmiddels vast een goed beeld gekregen waarom je jouw saunadeur bij ons besteld. Maar we zijn ook gespecialiseerd in douchewanden, keukenachterwanden, deuren en douchedeuren. Heb je een kwaliteitsproduct nodig voor in huis? Helemaal op maat gemaakt en volledig naar jouw eigen wensen? Bekijk ook eens wat er bij ons nog meer mogelijk is.

Als je vragen hebt, een speciaal verzoek of meer informatie wil over een saunadeur dan staan we je natuurlijk graag te woord. Neem contact met ons op via de chat, het contactformulier of telefonisch en we zorgen dat we je kunnen helpen met en bij jouw vraag.

Gerelateerde onderwerpen