Glazen inloopdouche op maat

Douchewand tot plafond7

Glazen inloopdouche op maat

Wil je een badkamer met een glazen inloopdouche op maat? Denk dan eens aan een glazen inloopdouche van gehard veiligheidsglas. Dit is namelijk enorm praktisch, erg mooi en heel hygiënisch. Want wist je dat gehard veiligheidsglas zo goed als onbreekbaar is en dat je het heel makkelijk schoon kunt maken? Precies wat je nodig hebt als je kiest voor een inloopdouche van glas!

Bekijk hier onze modellen glazen inloopdouches en stel je eigen glazen inloopdouche helemaal zelf samen. Daardoor maken we een inloopdouche op maat die past bij het interieur van jouw badkamer.

 

Bekijk producten

Voordelen van een inloopdouche van glas

Een inloopdouche heeft een ruime instap zonder drempels en dat is natuurlijk wel zo veilig in de badkamer. Het grote voordeel van een glazen inloopdouche van GLAZZ is dat wij deze precies zo kunnen maken zoals jij dat wilt.

Vervolgens geef je je voorkeuren door. Een glazen inloopdouche onder een schuine wand is geen enkel probleem. Wil je een inloopdouche met deur of een inloopdouche zonder deur? Wij maken hem voor je! Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende glassoorten, zoals (extra) helder glas, het semitransparante satijnglas en getint glas in de kleuren grijs en brons. Uiteraard zijn al deze glassoorten van gehard veiligheidsglas.

Waarom je jouw inloopdouche bestelt bij GLAZZ

Kiezen voor een glazen inloopdouche van GLAZZ betekent dat je kiest voor een topproduct. Waar wij echter ook enorm over te spreken zijn, is dat je een inloopdouche van glas zo goed schoon kunt maken. En daar zijn we stiekem toch allemaal fan van?

Wij bieden je dan ook veel andere voordelen:

Veel verschillende modellen om uit te kiezen.

  • Op maat gemaakt.
  • Zelf samenstellen en geef jouw maten aan ons door
  • Inmeetservice met 100% pasgarantie.
  • Slimme bevestiging met wandklemmen of een u-profiel.
  • Beslag in chroom, rvs of zwart.
  • Helder, semitransparant of getint glas.
  • Onbreekbaar veiligheidsglas.

Kieshulp badkamer

De maten van jouw inloopdouche

Wil je jouw inloopdouche zelf samenstellen? Maar weet je niet welke maten jouw inloopdouche heeft? Met onze inmeetservice helpt GLAZZ jou bij het bepalen van de juiste afmetingen. En dat ook nog eens met 100% pasgarantie, zodat je meteen weet dat jouw glazen inloopdouche met de juiste maten wordt geleverd.F

Glazen inloopdouche op maat bestellen

Kijk gerust eens naar de verschillende modellen hierboven. Wil je bijvoorbeeld een zwarte inloopdouche, of heb je liever een inloopdouche met deur, een inloopdouche met zijwand of een douchewand voor jouw inloopdouche? Je kunt alle producten van glas precies zo vormgeven zoals jij het wilt hebben.

Ook als je nog advies nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en kunnen je desgewenst staaltjes van ons gehard veiligheidsglas laten zien. Heb je interesse? Laat het ons weten

Gerelateerde onderwerpen