Glazen inloopdouche op maat

Douchewand tot plafond7

Glazen inloopdouche op maat

Wil je een badkamer met een inloopdouche? Denk dan eens aan een glazen inloopdouche van gehard veiligheidsglas. Dit is namelijk enorm praktisch, erg mooi en heel hygiënisch. Want wist je dat gehard veiligheidsglas zo goed als onbreekbaar is en dat je het heel makkelijk schoon kunt maken? Precies wat je nodig hebt als je kiest voor een inloopdouche van glas! Bekijk hier onze modellen glazen inloopdouches.

Voordelen van een inloopdouche van glas

Een inloopdouche heeft een ruime instap zonder drempels en dat is natuurlijk wel zo veilig in de badkamer. Het grote voordeel van een glazen inloopdouche van GLAZZ® is dat wij deze precies zo kunnen maken zoals jij dat wilt. Jij geeft de juiste maten aan ons door of je laat je nieuwe inloopdouche inmeten door een van onze vakmensen, zodat je zeker weet dat het past.

Vervolgens geef je je voorkeuren door. Een glazen inloopdouche onder een schuine wand is geen enkel probleem. En wil je een inloopdouche met deur? Wij maken hem voor je! Daarnaast heb je ook nog de keuze uit verschillende glassoorten, zoals (extra) helder glas, het semitransparante satijnglas en getint glas in de kleuren grijs en brons. Uiteraard zijn al deze glassoorten van gehard veiligheidsglas.

Waarom je jouw inloopdouche bestelt bij GLAZZ®

Kiezen voor een glazen inloopdouche van GLAZZ® betekent dat je kiest voor een topproduct. Waar wij echter ook enorm over te spreken zijn, is dat je een inloopdouche van glas zo goed schoon kunt maken. En daar zijn we stiekem toch allemaal fan van?

Wij bieden je dan ook veel andere voordelen:

Veel verschillende modellen om uit te kiezen.

  • Op maat gemaakt.
  • Inmeetservice met 100% pasgarantie.
  • Slimme bevestiging met wandklemmen of een u-profiel.
  • Beslag in chroom, rvs of zwart.
  • Helder, semitransparant of getint glas.
  • Onbreekbaar veiligheidsglas.

Kieshulp badkamer

Glazen inloopdouche op maat bestellen

Kijk gerust eens naar de verschillende modellen hierboven. Wil je bijvoorbeeld een zwarte inloopdouche, of heb je liever een inloopdouche met deur, een inloopdouche met zijwand of een douchewand voor jouw inloopdouche? Je kunt alle producten van glas precies zo vormgeven zoals jij het wilt hebben.

Ook als je nog advies nodig hebt, staan we natuurlijk voor je klaar. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden en kunnen je desgewenst staaltjes van ons gehard veiligheidsglas laten zien. Heb je interesse? Laat het ons weten

Gerelateerde onderwerpen