Waarom een keuken achterwand een aanwinst is voor iedere keuken

Wat is een keukenachterwand precies en (nog belangrijker) waarom is het onmisbaar in je keuken? Een achterwand, ook wel bekend als spatwand, wordt gebruikt om de muur te beschermen tegen bijvoorbeeld hitte, beschadiging of vocht en vlekken. Je ziet de achterwand achter het fornuis in de keuken, maar vaak wordt het design in de breedte doorgetrokken over de muur achter het aanrecht. Het helpt dus je keuken mooi te houden, zonder dat je inlevert op uiterlijk. Dat klinkt niet verkeerd, toch? Bescherming bieden is niet het enige waar de achterwand goed in is, we hebben de voordelen voor je op een rij gezet!

Koken zonder knoeien

De voornaamste reden waarom je voor een spatwand kiest is koken zonder knoeien. De achterwand vangt namelijk opspattend vet en andere vlekken op. Zo wordt extra schoonmaakwerk voorkomen, dan kan jij nog even uitbuiken.

Gemakkelijk in onderhoud

Het schoonmaken van een glazen keukenachterwand is eenvoudig en snel. Vetvlekken en spetters veeg je moeiteloos weg, waardoor jouw keuken er altijd netjes uitziet.

Maatwerk

Iedere keuken is anders en juist daarom bieden we maatwerkoplossingen. Jouw glazen achterwand wordt volledig op maat gemaakt, zodat deze perfect past bij jouw keukenruimte

Uniek design

Een bijkomend voordeel wanneer je voor GLAZZ kiest? Bij ons pas je jouw glazen keukenachterwand aan naar je eigen stijl. Kies de gewenste glassoort en kleur, zodat de achterwand perfect aansluit bij de rest van je keuken. Of je nu een strakke, moderne uitstraling wilt of juist iets meer kleur en textuur, wij hebben de oplossing voor jouw keuken.

 

keukenachterwand-huizedop

 

GLAZZ: jouw keuken achterwand op maat

Elke keuken is uniek en daarom biedt GLAZZ maatwerkoplossingen. Het inmeten van een glazen keukenachterwand kan soms een uitdaging zijn, vooral als je te maken hebt met specifieke hoekjes of stopcontacten. Gelukkig staan onze vakmensen voor je klaar. We komen bij je thuis om de perfecte keukenachterwand op maat in te meten. Het enige wat jij hoeft te doen, is online een afspraak te maken. Zo zorgen wij ervoor dat jouw keukenachterwand perfect aansluit op jouw keukenruimte en je wensen.

Inmeetservice aanvragen