Glazen bureaublad op maat

Bureaublad op maat

Glazen bureaublad op maat

Werken en studeren gaat het fijnst aan een bureau. Je kunt ervoor kiezen om een ‘kant en klaar’ bureau te gebruiken. Nog leuker is het om aan een bureau te werken dat je zelf hebt ontworpen. Een glazen bureaublad op maat is een stijlvolle en tijdloze keuze. Het past qua maat en stijl altijd in je interieur. Bijkomend voordeel: glas is makkelijk onderhoud. Kringen in je bureaublad zijn verleden tijd.

Bekijk hieronder onze glazen bureaubladen. Vragen? Neem contact met ons op. GLAZZ is dé glasspecialist van Nederland. Onze experts helpen graag!

 

Bekijk producten

Glazen bureaublad in jouw stijl

Als je een eigen bureau met glazen bureaublad gaat maken, kun je kiezen voor verschillende opties en stijlen. Je kunt het glazen bureaublad op een frame leggen. Of nog handiger, leg het bureaublad op een ladenblok i.c.m. losse poten. Zo creëer je direct extra opbergruimte. Optie twee: kies een glazen bureaublad op maat dat je op een bestaand bureau legt. Het glazen blad dient dan als bescherming voor het materiaal daaronder. Het bureau blijft zijn natuurlijke uitstraling behouden. Tegelijkertijd voorkom je dat het originele blad beschadigd raakt. Handig om te weten, onze bureaubladen zijn leverbaar is veel verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Zo is er altijd een glazen bureaublad dat bij jou past. 

 

Waarom een bureaublad van glas?

Een glazen bureaublad heeft een belangrijk aantal voordelen. Glas is duurzaam en sterk. Het heeft een luxe uitstraling en het laat een ruimte optisch groter lijken. Een glazen bureaublad kun je makkelijk schoonmaken met water en zeep. Mocht het bureau ook gebruikt worden om aan te eten, drinken of knutselen dan is dat wel zo handig.

 

Bureaublad poederroze Bureaublad poederroze1 Bureaublad poederroze2

GLAZZ de specialist in glas op maat 

Bij GLAZZ maken we al meer dan 100 jaar glasproducten op maat. Met onze kennis en expertise kunnen we de mooiste glazen producten voor jou maken. In de meeste gevallen kunnen we je bestelling al na 15 werkdagen leveren. Zo kun je snel van jouw glazen maatwerk product genieten. 

Onze producten maken we in onze eigen fabriek in Friesland. Daar werken de glasexperts die je glazen bureaublad op maat ook graag bij je thuis op je bureauframe komen bevestigen. Dat is het grote voordeel van productie in eigen land.


Een glazen bureaublad op maat bestellen

Wil je een glazen bureaublad voor je bureauframe bij GLAZZ bestellen? Dan doe je dat heel makkelijk online. Daar kies je de glassoort, de glasdikte en de afwerking van de hoeken. Misschien wil je extra helder satijnglas, of kies je toch voor blauw getint glas. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je eerst nog wat meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

 

Als je een eigen bureau met glazen bureaublad gaat maken, kun je kiezen voor verschillende opties en stijlen. Je kunt het glazen bureaublad op een frame leggen. Of nog handiger, leg het bureaublad op een ladenblok i.c.m. losse poten. Zo creëer je direct extra opbergruimte. 

Veelgestelde vragen

Glazen bureaubladen