Badkamertrends 2024

Douchedeur Tessa (7)

Badkamertrends 2024

De trends op interieurgebied gaan zo ontzettend snel. Elk jaar zien we wel weer nieuwe trends of elementen terugkeren die onmisbaar zijn voor in de woonkamer, de slaapkamer of voor de badkamer. Niet alleen de inrichting van je woonkamer bepaalt namelijk de sfeer in huis: een badkamer is niet minder belangrijk. In de badkamer trek je je even helemaal terug uit het hectische bestaan. Een comfortabele badkamer is precies wat je wilt. Maar je badkamer moet ook eigentijds zijn natuurlijk. In ons artikel met badkamertrends 2024 ontdek je actuele trends van dit moment en hoe je deze toepast in jouw bestaande badkamer.

De badkamertrends van dit moment: Van wit naar zwart

De industriële badkamer en badkamer met betonlook zijn helemaal in trek. We laten een standaard witte badkamer achter ons. Steeds vaker kiezen we voor donkere kleuren in combinatie met populaire, secundaire kleuren als donkergroen en donkerblauw. Je ziet deze kleuren niet alleen terug op de muur, maar ook in douchewanden en douchedeuren. Een glazen douchedeur met zwart frame slaat naadloos aan bij de hippe kleuren en populaire woonstijlen. Het glas zorgt voor meer licht en maakt je badkamer meteen een stuk ruimtelijker. Wil je de donkere kleuren nadrukkelijk terug laten komen in jouw badkamer? Bekijk dan welke oplossingen van glas op maat perfect aansluiten bij jouw badkamer.

Zo benut je jouw ruimtes optimaal

Een stijlvolle badkamer is tegenwoordig niet meer genoeg. De badkamer moet minstens zo praktisch zijn. Alle ruimte die je hebt wil je zo goed mogelijk benutten. Daarom moet je badkamer niet alleen ruim zijn, maar ook ruim ogen. Glas in de badkamer zorgt voor dat effect en daarom is een glazen douchewand of douchedeur is ook enorm populair. Welke woonstijl je ook hebt: een douchewand of deur met industriële kaders past altijd! Dat ziet er niet alleen heel fraai uit, het is ook nog eens makkelijk te onderhouden. Door het gladde oppervlak van het glas heb je jouw wand of deur in no-time schoon en droog.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels zijn er in alle soorten en maten. Vroeger werd er vaak gekozen voor een rechthoekige spiegel. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker weer ronde spiegels in de badkamer. Een bescheiden badkamerspiegel? Dat is echt passé. We kiezen tegenwoordig liever voor een grote wandspiegel in de badkamer. En waarom niet met een kleurtje? Ook een trend die we de laatste jaren steeds meer en meer zien toenemen. Denk maar eens aan een zilveren, een bronzen of een grijze spiegel. Bij GLAZZ produceren we naast blanke spiegels ook gekleurde spiegels en ook deze worden natuurlijk op maat gemaakt. Daardoor heb je altijd een spiegel die past in de badkamer.

Bestel meteen een gratis proefmonster

Bij GLAZZ gaan we ook graag met de tijd mee. We weten precies wat er speelt, wat nu populair is en wat straks populair gaat worden. We verkopen daarom diverse soorten spiegelglas in de meest uiteenlopende kleuren. Benieuwd naar de kwaliteit van ons glas? Bestel dan eens een gratis proefmonster via onze site. Je krijgt meteen een idee van het soort glas dat we gebruiken voor bijvoorbeeld jouw nieuwe douchewand, douchedeur of spiegel. Maak je badkamer mooier en ruimer met glas op maat. We geven jouw badkamer graag een frisse twist. Doe je mee?

Meer weten over de badkamertrends van 2024?

Wil je meer weten over dé badkamertrends van 2024? Waar je op moet letten bij het inrichten van een nieuwe badkamer of tijdens het renoveren van je bestaande badkamer? Laat je inspireren door onze adviseurs. Neem contact met ons op en onze professionals denken met je mee.

Meer weten over de actuele interieurtrends? Lees dan ook ons artikel met praktische tips hoe jij jouw interieur een stuk fraaier maakt.