Hittebestendig glas op maat

Hittebestendig glas

Hittebestendig glas op maat

Je herkent het vast wel. Je staat te koken en de pannen staan op hoog vuur. Het opspattende vet zorgt voor een grote vlam. Overal op de achterwand zitten vetspetters. Je wilt zo’n situatie voorkomen, maar dat lukt niet altijd. Na een tijdje wordt de muur wel erg vlekkerig. Het resultaat is dat je blijft zitten met een muur vol vlekken. Dat is geen gezicht! Heb je al eens nagedacht over hittebestendig glas? Een maatwerk glasplaat die past in elke keuken en ook nog eens hittebestendig is?

 

Bekijk producten

Sterk, veilig en vlekvrij

Om blijvende vetvlekken te voorkomen kies je voor hittebestendig glas achter je fornuis of kookplaat. Hittebestendig glas is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dat betekent dat dit glas maar liefst vijf keer zo sterk is als ongehard glas.

En het schoonhouden van hittebestendig glas? Dat gaat echt heel makkelijk. Je maakt het glas eenvoudig met heet water schoon nadat er vet is gekomen op de achterwand. Geen blijvende vlekken meer op de achterwand van je keuken, spatwand of spatscherm.

Snelle levering en montage

Wij snijden het glas in onze eigen fabriek op maat en harden het glas in onze hardingsoven waarna het glas hittebestendig veiligheidsglas is. Je bestelt dus je glas rechtstreeks van de fabrikant. Wij verpakken je bestelling en deze wordt snel en gratis bij je thuisbezorgd. Binnen enkele dagen heb jij je hittebestendige glasplaat al in huis. Het glas plaats je zelf met behulp van onze handleiding. Wil je liever dat wij de montage doen? Kies dan voor onze montageservice. Zo heb je de kwaliteit en de service van GLAZZ.

In allerlei kleuren en maten

Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om hittebestendig glas. Kies je voor een neutrale, transparante kleur? Dat past in elke keuken. Je kunt er ook voor kiezen voor een egale kleur. Omdat dit perfect bij de keuken past of omdat het net iets uitdagender is.

Veel moderne keukens hebben een zwarte of witte glasplaat. We zien vaak dat deze kleur past bij de kleur van de keuken. Heb je al eens nagedacht over iets meer contrast? Bijvoorbeeld te kiezen voor een tegengestelde kleur?

Hittebestendig glas op maat bestellen?

Ben je op zoek naar hittebestendig glas op maat? Kies voor de kwaliteit en service van GLAZZ. Werp ook eens een blik op ons assortiment. Ontdek waarmee we je nog meer van dienst kunnen zijn.

Gerelateerde onderwerpen