Spatwand keuken

spatwand-keuken

Spatwand keuken

Ben je online aan het rondkijken naar een spatwand voor de keuken? Eentje die jouw achterwand beschermt tegen vieze vetspetters en etensresten? Een keuken spatwand van glas van GLAZZ® is de oplossing. Je kiest uit en verschillende basismodellen en je stelt daarna de nieuwe spatwand helemaal zelf samen.

Er is altijd een spatwand die past bij het interieur van jouw keuken. Heb je de ideale keuken spatwand gevonden en samengesteld? Bereken dan direct de prijs online. Je weet meteen waar je aan toe bent en wat je van ons kunt verwachten.

De voordelen van een glazen keuken spatwand

spatwanden zijn er in allerlei soorten en maten. Ook het materiaal dat gebruikt wordt voor een spatwand is niet altijd hetzelfde. Er zijn spatwanden verkrijgbaar van kunststof, aluminium of er wordt gekozen voor standaard tegels. De ene spatwand heeft een betonlook, de andere wand heeft een echte marmerlook.

GLAZZ® maakt uitsluitend keuken spatwanden van glas. De belangrijke voordelen die je hebt van onze spatwanden nemen we graag even met je door.

 1. Optimale bescherming van de achterwand

  De belangrijkste functie van een glazen spatwand is toch wel de bescherming die je biedt. Je voorkomt dat jouw hagelwitte muur smerig wordt en dat vieze vlekken achterblijven op de muur in de keuken. Heb je een fornuis of kookplaat tegen de achterwand aan? Dan weet je ongetwijfeld wel hoe makkelijk vlekken en resten op de achterwand terecht komen. Het oogt niet erg hygiënisch en het schoonmaken van de achterwand is een hels karwei. Met een glazen spatwand is dit verleden tijd.

 2. Schoonmaken is heel eenvoudig

  Door het gladde oppervlak van het glas is jouw wand in een paar vegen weer helemaal schoon. Heb je net een maaltijd en zijn er spetters op de wand terecht gekomen? Dan sta je niet minuten lang te poetsen of te schrobben om jouw achterwand weer helemaal schoon te krijgen.

 3. Maak de keuken mooier met een spatwand

  De spatwanden uit ons assortiment zijn niet alleen erg functioneel, ze maken de keuken ook een stuk mooier en stijlvoller.

  Kies uit één van basismodellen en stel zelf jouw glazen spatwand samen. Dat samenstellen doe je eenvoudig met onze configurator. Kies onder andere uit een glassoort, het type bevestiging en de sparing. Stel jouw wand helemaal zelf samen zodat de spatwand perfect past bij jouw keuken.

 4. Een spatwand op maat gemaakt

  Niet alleen is elke keuken anders als het gaat om de look. Maar denk ook eens aan de afmetingen van de achterwand. Bij ons bestel een nieuwe spatwand op maat. Wij maken de spatwand op de afmetingen die je daarvoor nodig hebt. En kom je er even niet uit? Dan verzorgen wij voor jou de inmeting. Gratis en met 100% pasgarantie.

Bestel direct bij de fabrikant

Bestel je jouw glazen spatwand voor de keuken bij GLAZZ®? Dan bestel je rechtstreeks bij de fabrikant. Je spatwand wordt gemaakt in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. We verwerken per dag maar liefst 30 ton glas tot producten van gelaagd glas en van gehard veiligheidsglas. Heb je online jouw bestelling geplaatst? Dan gaan we meteen de spatwand in productie nemen.

Alle producten uit ons assortiment worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Deze glassoort is ontzettend sterk, waardoor de spatwand niet zomaar breekt. Het glas is maar liefst vijf keer sterk dan normaal, gelaagd glas.

Omdat we jouw nieuwe glaswand produceren in onze eigen fabriek, kunnen we de spatwand snel thuis leveren. Je hoeft wekenlang te wachten totdat de glazen wand eindelijk bij jouw thuis wordt geleverd.

keuken-spatwand

Dé #1 online glasspecialist

We hebben meer dan 100 jaar ervaring met producten van glas op maat. We hebben in al die jaren veel kennis en ervaring opgedaan. Dat gebruiken we bij de productie van onze kwaliteitsproducten. Naast de spatwanden en keuken achterwanden maken we ook andere producten voor in huis of op kantoor van glas. Denk maar eens aan een douchewand van glas, een industriële deur of een glazen schuifwand voor in de woonkamer.

Professionele service op maat

Naast het produceren van glasproducten, hechten we ook veel waarde aan onze service. Je kunt jouw nieuwe spatwand laten inmeten door één van onze monteurs? Bijvoorbeeld als je het niet ziet zitten om de inmeting zelf te verzorgen. De monteur van GLAZZ® maakt een afspraak voor het inmeten van de achterwand. Kies voor onze inmeetservice en krijg van ons 100% pasgarantie. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan regelt GLAZZ® direct een nieuwe spatwand.

Veel van onze klanten zien het niet zitten om de spatwand zelf te monteren. Bij GLAZZ® hebben we daarom een eigen montageservice in het leven geroepen. Heb je de ideale spatwand gevonden en wil je deze bestellen? GLAZZ® zorgt voor de montage. Kies bij de bestelling voor onze montageservice en onze monteur maakt ook dan een afspraak voor de montage van jouw keuken spatwand.

Een beter gevoel krijgen van het soort glas dat we gebruiken? Bestel een gratis proefmonsters via onze website. Je hebt binnen enkele dagen meteen een goed idee van het glas dat we gebruiken voor de spatwanden uit ons assortiment.

Bestel jouw spatwand voor de keuken

Bestel jouw nieuwe spatwand voor de keuken bij GLAZZ® en kies voor de beste kwaliteit en service. Maak jouw keuken nog mooier met een fraaie spatwand uit ons assortiment. Stel online jouw spatwand samen op onze website en laat ons meteen de prijs voor je berekenen.

Voor vragen, opmerkingen of professioneel advies staan onze (online) specialisten graag klaar. Neem direct contact op en informeer naar de beste mogelijkheden voor jouw keuken. Bekijk ons aanbod op de website en laat je inspireren door de spatwanden uit ons assortiment.

Gerelateerde onderwerpen