Gehard veiligheidsglas, een goede keuze

Een keuken spatwand van glas plaatsen we vaak achter het fornuis. Dit beschermt je muren tegen spetters uit je pannen, zoals bijvoorbeeld vet, pastasaus of je favoriete curry. Allemaal lastige vlekken die normaal gesproken moeilijk te verwijderen zijn, maar met een spatwand van glas in je keuken is dit geen enkel probleem. Glas is makkelijk schoon te maken – zeker het glas van GLAZZ®.

Wij gebruiken namelijk geen ‘gewoon’ glas voor onze keuken spatwanden, maar gehard veiligheidsglas. Dit is supersterk (maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas) en ideaal om de muren van je keuken tegen vuil en water te beschermen. 

Het gehard veiligheidsglas dat wij voor de glazen spatwand in je keuken gebruiken, beschikt over de volgende eigenschappen:

  • 6 mm dik glas.
  • Hitte- en UV-bestendig.
  • Plat poly geslepen.
  • Dekkend gekleurd of transparant glas.
  • Volledig op maat. 

Een spatwand in je keuken van gekleurd glas

GLAZZ® maakt de spatplaat voor je keuken precies zoals jij dat wilt. Dat betekent dus dat wij hem helemaal voor je op maat maken, waarbij we ook rekening kunnen houden met uitsparingen voor keukenkastjes en stopcontacten. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een spatscherm van gekleurd glas. Leuk als je een extra persoonlijke touch aan je keuken wilt geven!

Door voor een spatwand van gekleurd glas in je keuken te kiezen, zorg je meteen voor een nette afwerking van een muur die er misschien niet meer zo mooi uitziet. Zijn de muren echter in perfecte staat, dan is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor een transparante spatplaat in de keuken.

Glazen spatwand op maat gemaakt

Omdat het inmeten van een glazen spatwand in je keuken misschien niet altijd even makkelijk is, kun je deze ook door ons laten inmeten. Je ontvangt hierop dan 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat het allemaal klopt.

Bestel hier je spatscherm achter je keuken met pasgarantie.

Met een ervaring van meer dan 100 jaar staat GLAZZ® voor je klaar. Wil je meer weten over onze glazen spatwanden of over onze andere producten van gehard veiligheidsglas, neem dan contact met ons op.

 

Gerelateerde onderwerpen