Prijs vanaf

  • Levertijd: circa 15 werkdagen
  • Gratis inmeten v.a. € 250,-

Een glazen keukenachterwand is functioneel en mooi!

Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. De keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas en is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen maar ook om het design. 

Keukenachterwand op maat

Een keukenachterwand kunnen wij tot 4.000 mm lang maken met verschillende sparingen voor bijvoorbeeld een wandcontactdoos of kastje. Via de configurator is de prijs direct te berekenen. Is er toch twijfel over de maat? Laat de keukenachterwand dan inmeten door onze monteur. 

Gekleurde keukenachterwand

Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Aan de achterzijde komt een deklaag zodat de keukenachterwand eenvoudig met montagekit op de bestaande wand geplaatst kan worden. Bekijk onze kleuren en maak een keuze voor hoogglans of mat. 

Transparante keukenachterwand

Is de achterwand in de keuken al mooi en moet dat zo blijven? Kies dan voor een transparante keukenachterwand. Deze transparante glasplaat kan met een RVS bevestigingset naar keuze tegen de wand worden geplaatst.


Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 6 mm
Bestendigheid
Hitte- en UV-bestendig
Geslepen
plat poly
Afmetingen
Maatwerk mogelijk
Glassoort
Dekkend gekleurd of transparant glas

GLAZZ helpt