Een glazen keukenachterwand is functioneel en mooi!

Een keukenachterwand wordt vaak toegepast achter het fornuis om het opspattende vet op te vangen. De glazen keukenachterwand is gemaakt van gehard veiligheidsglas, is hittebestendig en makkelijk schoon te maken. Doordat er steeds meer mogelijk is met glas wordt de keukenachterwand niet alleen om zijn functionaliteit gekozen, maar ook om het design. 

Keukenachterwand op maat

Een keukenachterwand kunnen wij dekkend gekleurd tot 4.000 mm lang maken (transparant glas tot 2.500 mm) met verschillende sparingen voor bijvoorbeeld een wandcontactdoos of kastje. Via de configurator is de prijs direct te berekenen. Is er toch twijfel over de maat? Laat de keukenachterwand dan inmeten door onze monteur. 

Gekleurde keukenachterwand

Een dekkend gekleurde keukenachterwand geeft een keuken een hele andere look! In onze fabriek brengen wij een keramische lak aan op de achterzijde van het glas. Na het harden van het glas is deze lak onderdeel van het glas geworden. Hierdoor is de kleur UV bestendig en krasvast. Aan de achterzijde komt een deklaag zodat de keukenachterwand eenvoudig met montagekit op de bestaande wand geplaatst kan worden. Bekijk onze kleuren en maak een keuze voor hoogglans of mat. 

Een mooie, transparante glasplaat voor de keuken

Is de achterwand in de keuken al mooi en moet dat zo blijven? Kies dan voor een transparante glasplaat voor in de keuken. Deze transparante glasplaat kan met een RVS bevestigingset naar keuze tegen de wand worden geplaatst. LET OP! Transparant glas kan tot maximaal 2.500 mm breed. Bij een breedte tot 1200 mm komen er 4 bevestigingsgaten in de wand. Bij een breedte tussen 1200 en 1800 mm worden dat 6 gaten en bij een breedte tussen 1800 en 2500 mm worden het 8 gaten. De posities van deze gaten worden automatisch berekend.

Producteigenschappen

Type
Keukenachterwand
Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 6 mm
Bestendigheid
Hitte- en UV-bestendig
Afwerking
Geslepen
Afmetingen
Op maat gemaakt
Kleur
Dekkend gekleurd of transparant glas
Montage Instructie video's
Montageprijs berekenen Montageservice van GLAZZ