Spatscherm keuken

Glasplaat keuken

Spatscherm keuken

Op zoek naar een glazen spatscherm keuken? Omdat je tijdens en na het koken vaak te maken hebt met spetters en etensresten in je keuken? Helemaal voorkomen doe je niet, maar je kunt wel voorkomen dat je deze vlekken blijft zien. Natuurlijk wil je niet dat vieze vetvlekken of saus op je hagelwitte muur terecht komen.

Waarom je kiest voor een spatscherm voor de keuken van glas is heel simpel: .glas heeft een lange levensduur en is heel eenvoudig schoon te maken. Je hebt niet alleen lang plezier van je glazen spatscherm, het scheelt je ook heel veel tijd bij het schoonmaken van je keuken. Wil je jouw glazen spatscherm op maat bestellen? Stel je eigen spatscherm samen in onze webshop en bereken direct jouw prijs online.

 

Bekijk producten

Kies voor gehard veiligheidsglas voor je spatwand

Voor alle producten in onze webshop geldt: ze zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Ook jouw nieuwe spatscherm voor de keuken wordt uiteraard gemaakt van dit type glas. En gehard veiligheidsglas is maar liefst vijf keer sterker dan ‘gewoon’ glas en hittebestendig (geen vlamcontact). We kunnen daardoor gerust zeggen dat jouw spatscherm tegen een stootje kan en lang meegaat. Wil je jouw muren en je spatscherm goed beschermen tegen eten, vuil maar ook tegen krassen? Kies voor een keuken spatscherm van GLAZZ, de beste kwaliteit en met een uitstekende service.

Stel je spatscherm voor de keuken helemaal zelf samen

Niet elke keuken is hetzelfde en daarom kan ook niet elk spatscherm er hetzelfde uit zien. Daarom stel je bij GLAZZ je spatscherm helemaal samen naar jouw wens. Zo weet je in ieder geval zeker dat het spatscherm past bij jou en jouw keuken. Na het samenstellen van je eigen spatscherm gaan we aan de slag met de productie. Omdat onze fabriek op Nederlandse bodem staat kunnen we de kosten laag houden en zijn onze producten op maat scherp geprijsd. Wil je een betere indruk krijgen van het glas dat we gebruiken voor jouw spatscherm? Bestel dan eerst een gratis proefmonster.

Niet elke keuken heeft ook dezelfde afmetingen. En daarom is maatwerk zo belangrijk. Dat geldt ook bij het kopen van je glazen spatscherm voor in je keuken. Daarom bestel je bij GLAZZ jouw spatscherm helemaal op maat. Ben je zelf niet helemaal zeker met welke afmetingen je jouw spatscherm moet bestellen? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie.

Bestel jouw spatscherm voor de keuken van glas

Hoe gaaf is dat, je eigen spatscherm die matcht bij de look van jouw keuken. Die mogelijkheid bieden we jou bij alle spatschermen in ons assortiment. Sterker nog, alle producten in onze webshop zijn zelf samen te stellen. Bekijk ons totaalaanbod op de website en ontdek wat we je nog meer kunnen bieden.

Ga je een nieuwe kopen of staat er een keukenrenovatie op de planning? Bekijk dan ook onze keuken achterwanden, spatwanden en aanrechtbladen van glas. Maar ook voor glas in de badkamer en glazen deuren staan we voor je klaar met een oplossing op maat.

Heb je vragen? Wil je meer informatie over één van onze glazen spatschermen voor de keuken? Of heb je alleen deskundig advies nodig? Stuur ons een berichtje via onze chat en laat je goed adviseren over wat het beste past in jouw keuken.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Gerelateerde onderwerpen