Keuken renovatie

-keukenachterwand

Keuken renovatie

Voor een keuken renovatie is het niet altijd nodig om te verbouwen. Ook met kleine aanpassingen creëer je al een heel andere uitstraling. Zeker wanneer je kiest voor glas, krijg je ineens een heel andere look. Zo knap je je keuken op zonder dat het je veel tijd hoeft te kosten of dat je er een groot budget voor nodig hebt. Ben je benieuwd naar hoe je dat aanpakt? Wij vertellen je er graag meer over.

Het renoveren van je keuken

Het fijne van glas is dat het heel goed in een keuken past. Of je nu een landelijke keuken hebt of juist kiest voor een strakke, moderne keuken, glas past bij iedere woonstijl. Wij kunnen een glazen keukenwand of een aanrechtblad ook van gekleurd glas voor je maken. En wil je iets opvallends? Dan is een glazen keukenachterwand met een patroon misschien wel iets voor jou.

Wat het ook wordt, een keuken renovatie met glas is altijd een goed idee. Of je nu het huidige werkblad met een glazen keukenblad wilt vervangen of een glazen achterwand met een patroon wilt monteren, je creëert meteen een wow-effect. Zo wordt het opknappen van je keuken een ware make-over.

Een keuken renoveren met glas

GLAZZ is gespecialiseerd in het op maat vervaardigen van producten van gehard veiligheidsglas. Glas voor de keuken mag dan ook zeker niet in ons assortiment ontbreken. Wij kunnen de volgende producten voor je maken:

Omdat wij al ons gehard veiligheidsglas op maat maken, is dit een ideale manier om op een snelle en makkelijke manier je keuken te renoveren. Je hoeft namelijk niet te breken om een glazen aanrechtblad of achterwand die op maat is gemaakt, te laten passen.

Een nieuwe keuken: makkelijker dan je denkt

Je kunt meteen al beginnen met het plannen van je keuken renovatie, want al onze producten staan online. Hier stel je heel eenvoudig jouw nieuwe glazen aanrechtblad, keukenwand of spatscherm samen. Kies het model dat jou het meest aanspreekt, selecteer bijbehorende opties, geef ons de juiste maten door en wij maken het voor je. Makkelijk, toch?

Gerelateerde onderwerpen