Glasplaat keuken op maat

Glasplaat keuken

Glasplaat keuken op maat

Iedereen die weleens kookt, weet dat knoeien bijna niet te voorkomen is. Het vervelendst zijn misschien wel die spetters tegen de muur achter het fornuis – vooral vet en tomatensaus zijn beruchte vlekkenmakers die uit de pan spetteren wanneer je net even niet oplet. (Trouwens, ook wanneer je wel oplet.) Om een vieze en beschadigde muur te voorkomen, is het dus slim om een glasplaat achter je fornuis te plaatsen.

Wist je dat wij de leukste glasplaten voor de keuken hebben? Bekijk ze hier!

Een glasplaat in de keuken is hygiënisch én extra mooi

GLAZZ® is gespecialiseerd in het maken van allerhande producten van gehard veiligheidsglas. En waar komt dit materiaal nou beter tot zijn recht dan in een keuken? In een keuken wil je hygiënisch kunnen werken, dus hij moet goed schoon te houden zijn. Bovendien is gehard glas krasvast, UV- en hittebestendig en ziet het er geweldig uit. Een glasplaat of glazen wandpaneel in de keuken is dus een geweldig idee.

Omdat wij dé glasspecialist van Nederland zijn, kunnen we heel veel verschillende soorten glasplaten maken. Sterker nog, we maken jouw glasplaat op maat! Jij maakt een keuze uit de verschillende modellen, geeft ons de juiste maten door en stylet hem zoals jij wilt. Dat gaat er dus geweldig uitzien, want die glasplaat achter het fornuis ziet er precies zo uit als jij dat wilt.

Een originele glasplaat achter het fornuis

Wat wij zelf heel erg leuk vinden, is dat je met een glasplaat in je keuken precies de juiste uitstraling kunt creëren. Transparant glas kiezen onze klanten veel, omdat de achterliggende muur dan gewoon zichtbaar blijft. Ideaal dus als je al een mooie keukenmuur hebt.

Daarnaast hebben wij gekleurd glas in diverse tinten en kleuren. Zo’n glasplaat in je keuken is een echte blikvanger – het is namelijk net even wat anders. Uiteraard zorgen wij ervoor dat een glasplaat met een kleur net zo UV- en hittebestendig en krasvast is als iedere andere glasplaat, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Glasplaat keuken
Glasplaat keuken
Glasplaat keuken
Glasplaat keuken
 

Een glasplaat op maat

Je kunt online precies zien welke glasplaten wij in ons assortiment hebben. Ook bestellen doe je eenvoudig op onze website. Met een paar klikken geef jij je voorkeuren op en zorgen wij ervoor dat we de glasplaat op maat voor je maken. Wil je meer weten over GLAZZ® en/of onze producten? Neem dan contact met ons op!

 

Gerelateerde onderwerpen