Moderne badkamer met inloopdouche

Douchewand Loes

Moderne badkamer met inloopdouche

Doet je badkamer denken aan een filmscène uit begin jaren 90? Dan is het hoog tijd voor een opknapbeurt. Die oude douchebak eruit en een moderne inloopdouche erin. Zodat je badkamer weer helemaal van deze tijd is. Dus niet een plek waar je zo snel mogelijk weer weg wilt, maar een luxe thuisspa waar je na een drukke dag even heerlijk kunt ontspannen.

Daarvoor hoeft er echt niet per se ruimte te zijn voor een bad in de badkamer. Met een fijne inloopdouche geef je jouw badkamer ook al een luxe uitstraling. Daarnaast is het natuurlijk ook heel prettig douchen in een ruimte waar je makkelijk in loopt.

Waarom je juist voor een inloopdouche kiest

Kiezen voor een inloopdouche doe je om praktische en esthetische redenen. Een inloopdouche ziet er allereerst natuurlijk veel luxer en moderner uit dan zo’n oude douchebak. Zeker als je kiest voor de glazen douchewanden van GLAZZ® om je inloopdouche deels mee af te sluiten. Die zijn superstrak en helemaal naar jouw wensen af te werken, waardoor ze altijd bij de rest van je badkamer passen.

Daarnaast is een inloopdouche heel fijn in gebruik. Zo ben je vrij om de maat van je douche te kiezen, omdat je niet vastzit aan de standaard maten van een douchebak. Ook hoef je niet langer de douchebak in te stappen en houd je de douche makkelijker schoon. Al die vervelende randjes en kiertjes van een douchebak en douchedeuren zijn er ook niet, waardoor de badkamer schoonmaken veel sneller gaat. Als dat geen groot pluspunt is!

Experts van GLAZZ® staan voor je klaar!

Bij GLAZZ® weten we dat geen enkele inloopdouche hetzelfde is. Daarom hebben we een grote collectie glazen douchewanden die je allemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. De glassoort, maat, opstelling en afwerking kies je helemaal zelf. Wil je jouw badkamer een industriële look geven? Dan kies je voor een douchewand met zwarte kaders. Houd je van strak en weinig poespas? Dan zijn onze volledig glazen douchewanden een uitstekende keuze.

Alle douchewanden van GLAZZ® zijn van gehard veiligheidsglas, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Heb je een douchewand voor je inloopdouche op het oog? Dan komen onze experts hem graag bij je thuis inmeten, zodat je zeker weet dat de wand na levering ook past. Het monteren kun je vervolgens zelf doen, maar desgewenst ook aan onze experts overlaten.

Bestel je inloopdouche online bij GLAZZ®

Gaat die inloopdouche er dan eindelijk komen? Dan bestel je jouw inloopdouche voor een moderne badkamer. Dat doe je trouwens heel makkelijk online. We hebben een ruime collectie met tal van mogelijkheden en een korte levertijd. In de meeste gevallen rolt je glazen douchewand op maat al binnen 15 werkdagen uit onze eigen fabriek.

Ben je er nog niet helemaal zeker van wat je wilt? Vraag dan gerust van meerdere glazen douchewanden een offerte aan. Dan kun je er nog even rustig over nadenken. Heb je eerst nog wat advies van ons nodig? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen