Zelf inloopdouche maken

Zelf inloopdouche maken

Zelf inloopdouche maken

Je gaat zelf een inloopdouche maken in je bestaande badkamer. Ondanks dat je het zelf gaat maken, kun je wel wat tips gebruiken. Bij GLAZZ® hebben we meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van glas op maat producten. Voor tips en advies moet je bij ons zijn. Dat je een inloopdouche gaat maken, begrijpen we heel goed, want de inloopdouche wint het namelijk elk jaar aan populariteit. Dat komt omdat een inloopdouche veel voordelen heeft. Maar daarover verwijzen we je graag naar de pagina: inloopdouche.

Wil je weten hoe je het beste aan de slag gaat met het maken van een inloopdouche? Lees dan verder.

Een inloopdouche van glas: geschikt of niet?

Kies je voor een inloopdouche en heb je besloten om deze zelf te maken? Dan is ons advies altijd om te kiezen voor kwaliteit. Kies voor gehard veiligheidsglas als materiaal voor jouw nieuwe inloopdouche. Dit ‘type’ glas is namelijk vijf keer sterker dan normaal, gelaagd glas. Het kan daardoor best wel tegen een stootje. En mocht het glas toch onverhoopt breken? Dan breekt het glas in duizenden stukjes zonder scherpe randen. Dat is natuurlijk wel zo veilig.

Een ander, belangrijk voordeel is dat glas een lange levensduur heeft. Dat is uiteraard alleen het geval als het glas ook goed wordt onderhouden, bijvoorbeeld door het goed schoonmaken van de wand. Doe je dit goed? Dan heb je lang plezier van je inloopdouche. Ook is glas natuurlijk heel eenvoudig om schoon te maken doordat je glas een glad oppervlak heeft. Kalkresten hebben dan geen kans!

Ga je jouw badkamer renoveren? Met een glazen inloopdouche ben je namelijk ook nog eens niet gebonden aan de plek in de badkamer. Wil je jouw doucheruimte op een andere plek in de badkamer dan dat je gewend was? Geen probleem! Je kiest namelijk zelf waar je nieuwe inloopdouche komt.

Glas op maat oplossingen

Wil je glas bestellen voor je inloopdouche en deze op maat laten snijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel de glasplaat via onze website op de afmetingen die jij nodig hebt. Bij GLAZZ® regelen we daarna het produceren en levering van jouw glasplaat voor de inloopdouche. Ook als je kiest voor een douchecabine, douchewand of spiegel op maat bestel je jouw glas op maat via onze website.

Het soort glas kun je natuurlijk ook kiezen op onze website. Kies je bijvoorbeeld voor helder en blank glas? Gaat je voorkeur uit naar gekleurd glas? Of wil je liever gebruik maken van het ondoorzichtige melkglas? Maak een keuze uit het glassoort en bestel het op de gewenste afmetingen via onze webshop.

Maak je inloopdouche helemaal zelf met het glas van GLAZZ®

Ga je jouw nieuwe inloopdouche zelf maken? Bestel dan je glasplaat op maat via onze website. Heb je ons advies nodig? Of wil je je laten inspireren door de mogelijkheden van een inloopdouche in je bestaande badkamer? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment.

Hulp nodig? Neem contact op via de chat en we kijken graag samen met jou naar passende mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Gerelateerde onderwerpen