Wat kost een taatsdeur?

taatsdeur Samuel

Wat kost een taatsdeur?

Je bent op zoek naar een taatsdeur en wil graag weten wat deze kost! Bij GLAZZ zijn de prijzen eenvoudig online te berekenen. Jij hebt binnen enkele minuten jouw antwoord gevonden. Hieronder vertellen hoe de prijs van een taatsdeur is opgebouwd.

Heb jij al een taatsdeur op het oog of ben jij je nog aan het oriënteren op de mogelijkheden. GLAZZ heeft een ruim assortiment met glazen taatsdeuren in allerlei glassoorten en maten. 

Heb je een geschikte taatsdeur gevonden? Stel de deur samen naar wens en zie direct de prijs. Is jouw samenstelling compleet? Dan is de taatsdeur direct te bestellen. Zodra we jouw bestelling binnen hebben gaan we voor je aan de slag in onze eigen fabriek.

 

Bekijk producten

Een taatsdeur op maat berekenen?

Je leest het goed. We maken je glazen taatsdeuren perfect op maat in onze eigen fabriek. Want bestel je bij ons, dan bestel je jouw taatsdeur direct van de fabrikant. We kunnen daarom je taatsdeur helemaal naar jouw smaak produceren.

Maar hoe bepaal je dan wat een taatsdeur kost? Dat vertellen wij je graag. De prijs van een taatsdeur is afhankelijk van de hoogte en de breedte van de taatsdeur. Vervolgens kies je zelf de glassoort. Je ziet meteen wat een taatsdeur kost. Super eenvoudig en volledig op maat!

Twijfel je nog over de maat? Dan komen we graag bij jou inmeten en zorgen wij dat de deur perfect past. Wel zo makkelijk.

Kies hieronder voor een enkele taatsdeur, dubbele taatsdeur of taatsdeur met zwart kader.

Kieshulp deuren

Een voordelige taatsdeur

Als je gaat renoveren in huis of in je bedrijf dan wil je niet tegen extra kosten gaan oplopen die je niet hebt begroot. Een taatsdeur is een blikvanger. Daarom is het belangrijk dat de maat en de montage van een taatsdeur goed zijn. Dit zijn de belangrijkste zaken waar je op moet letten.

1. Laat je adviseren of een taatsdeur ook in jouw huis of bedrijf geschikt is. Heb je bijvoorbeeld vloerverwarming, dan is een pendeldeur geschikter.

2. Bepaal de juiste maat en voorkom problemen in de toekomst. Grote kieren zorgen voor extra tocht en voor een minder mooie afwerking.

3. Twijfel je over de maat? Laat dan de taatsdeur inmeten door een expert. Bij GLAZZ is het inmeten in de meeste situaties gratis en krijg je 100% pasgarantie. (dus geen extra kosten achteraf)

4. Laat een taatsdeur monteren. Onze expert monteert dagelijks taatsdeuren en weet hoe dit snel en goed moet gebeuren. Mocht er achteraf wat zijn dan komt onze monteur terug om het op te lossen.

Een taatsdeur laten inmeten?

Wil je jouw taatsdeur laten inmeten zodat je jouw taatsdeur op de juiste afmetingen besteld? Kies dan voor onze inmeetservice. Wil je de taatsdeur laten monteren door één van onze monteurs? Maak gebruik van de montageservice van GLAZZ. Wel zo makkelijk.

Voor verdere vragen neem je contact op via de chat op onze website. We staan je graag te woord bij vragen, opmerkingen of andere verzoeken.

Gerelateerde onderwerpen