Opdekdeur zwart

9C326B1D-0E0C-45F1-B5A7-ECF7C8A55E67

Opdekdeur zwart

Heb je overal in huis nog standaard binnendeuren tussen de verschillende ruimtes en wil je eigenlijk wel wat anders? Omdat de standaard deuren behoorlijk saai zijn en niets toevoegen aan je interieur? Denk dan eens aan een opdekdeur zwart op maat van glas. Daarmee geef je jouw woning heel makkelijk een industrieel tintje.

Dat is niet alleen mooi in de woonkamer, waar je de binnendeur naar de gang door een zwarte opdekdeur kan vervangen. Ook de bovenverdieping krijgt een luxe upgrade door er zwarte opdekdeuren te plaatsen. En omdat je een glazen opdekdeur bij GLAZZ ook van semitransparant glas kan voorzien, is het ook voor slaap- en badkamers een mooie optie.

 

Bekijk producten

Voordelen van een zwarte opdekdeur

Met een zwarte opdekdeur creëer je heel makkelijk een luxe uitstraling in huis. Standaard opdekdeuren hebben vaak een simpel design en voegen daardoor niets toe aan je interieur. Een zwarte opdekdeur heeft een strakke, industriële look en trekt meteen de aandacht. Bovendien is een zwarte opdekdeur met alle mogelijke woonstijlen te combineren.

Kies je voor een zwarte opdekdeur van glas, dan profiteer je van nog een paar andere voordelen:

  • De opdekdeuren van GLAZZ zijn volledig van glas en hebben geprinte zwarte kaders. Daardoor zijn de opdekdeuren minder zwaar dan stalen zwarte deuren en prettiger in gebruik.

  • Glazen opdekdeuren zijn makkelijk schoon te maken. Bovendien hebben de deuren door de geprinte kaders geen randjes en kiertjes waar vuil in kan komen.

  • Zwarte opdekdeuren van glas zijn uit te rusten met verschillende soorten glas. Extra helder glas is een aanrader als er extra licht in een ruimte nodig is, terwijl semitransparant handig is voor een badkamerdeur.

Kies voor GLAZZ met meer dan 100 jaar glaservaring!

Bij GLAZZ maken we al meer dan 100 jaar tal van producten van glas. Dat is nogal wat ervaring en voor jou de garantie dat je met een goede partij te maken hebt. Voor zwarte opdekdeuren van glas ben je daarom bij ons aan het juiste adres.

We maken je glazen binnendeur in onze eigen fabriek. Daarom kunnen we de deur in de meeste gevallen al in zo’n 15 werkdagen gratis bij je thuis bezorgen (en indien gewenst ook monteren). Als dat geen service is?

industriële glazen deur (3)industriële glazen deur (6)

Opdekdeur zwart bestellen

Een opdekdeur zwart op maat koop je bij GLAZZ heel makkelijk online. Daar vind je onze ruime collectie. Staat er een deur tussen die je mooi vindt, dan geef je de afmetingen, indeling van de zwarte kaders, glassoort en greep heel makkelijk bij je bestelling door. Zo stel je zelf de deur samen die het beste binnen jouw interieur past.

Wil je voor je bestelt eerst nog wat advies bij ons inwinnen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Gerelateerde onderwerpen