Een industriële slaapkamer

Pendeldeur Lars (1)

Een industriële slaapkamer

Slaap jij al in de slaapkamer van je dromen? Of ben je nog druk bezig met de inrichting naar je zin krijgen? Omdat de ruimte nu nog een beetje kil en saai aanvoelt. Of juist erg leeg. Misschien past een industriële slaapkamer wel bij je. Dat is een ideale keuze als je dol bent op ruwe en stoere materialen, zoals steen, leer, hout, glas, beton en staal. Materialen die samen met neutrale kleuren een warme en knusse ruimte creëren, zelfs als je slaapkamer een grote open ruimte is.

Een groot bed met leren hoofdbord, een stenen muurtje en een fijn vloerkleed; in een industriële slaapkamer mag het eigenlijk allemaal niet ontbreken. Net als aardetinten, donkere accenten en een stoere kledingkast.

 

Bekijk producten

Waarom een industriële look jouw slaapkamer mooier maakt

Met een industriële look creëer je warme en eenheid in een ruimte. Dat is vooral in een slaapkamer fijn om te hebben. De meeste slaapkamers zijn toch een beetje saai. Het is ook moeilijk om deze in te richten, want hoeveel kan je nou met een bed, nachtkastjes en kledingkast? Toch best veel als je kiest voor de juiste materialen en kleuren. Zo mag het bed best een beetje opvallen. Dat doe je door te kiezen voor een lederen of stalen ombouw. En door beddengoed in neutrale, warme kleuren, zoals legergroen of donkerblauw. De nachtkastjes mogen passen bij het bed en zijn een goede plek om een industrieel lampje op te zetten. Voor je kledingkast is ruw hout een mooi materiaal.

Het voordeel van glas voor jouw slaapkamer

Een materiaal dat ook goed in een industriële slaapkamer past is glas. Dat komt omdat glas zeer duurzaam is en heel neutraal. Daarom past het eigenlijk overal goed bij. Bovendien hebben veel van de glasproducten van GLAZZ een industrieel tintje. Al onze deuren zijn er bijvoorbeeld ook met zwarte kaders. Daardoor lijkt het een combinatie van glas en staal, terwijl het eigenlijk glas en speciale zwarte verf is.

Als je slaapkamer groot genoeg is, kun je met onze glazen schuifdeuren met zwart kader de ruimte mooi opsplitsen. Of wat dacht je van een mooie grijze of zwarte vensterbank van glas? Zeker de matte variant past naadloos in een industrieel interieur. Een mooie passpiegel mag bij je kledingkast natuurlijk ook niet ontbreken. Ook die hebben we bij GLAZZ in alle soorten en maten voor je industriële slaapkamer.

Boris slaapkamer (1)

Ontdek de mogelijkheden voor jouw industriële slaapkamer

Op de website van GLAZZ kun je alle glasproducten in ons assortiment vinden. Neem eens rustig een kijkje en ontdek wat er voor jouw industriële slaapkamer allemaal mogelijk is. Daar geven we je trouwens ook graag advies over. Neem daarvoor gerust contact met ons op! Dan vertellen je alles over onze producten en maatwerk.

Bij GLAZZ kunnen we elk product op maat voor je maken en komen inmeten. Daar is onze inmeetservice met 100% pasgarantie voor. Superhandig, net als onze montageservice trouwens. Zo nemen we bij GLAZZ je graag al het werk uit handen. Zodat jij alleen nog maar hoeft weg te dromen in de slaapkamer van je dromen.

Gerelateerde onderwerpen