Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen

Grote open ruimtes houden een woning of kantoor ruimtelijk en licht, maar hebben ook enkele nadelen. Zo kan het op kantoor behoorlijk rumoerig zijn als je met veel mensen bij elkaar zit. En die werkplek aan huis wil je voor de rust af en toe maar wat graag afsluiten. Een tussenwand plaatsen is dan een goede oplossing, maar maakt dat de ruimte niet optisch kleiner en donkerder? 

Niet als je kiest voor een glazen tussenwand van GLAZZ! Daarmee sluit je een vertrek visueel makkelijk van de rest van de ruimte af, zonder dat je inlevert op de lichtinval of de ruimtelijkheid van het vertrek. 

Glazen tussenwand plaatsen met of zonder deur

Wil je een ruimte in huis of op kantoor opsplitsen, dan heb je de keuze tussen een tussenwand met deur of een tussenwand zonder deur. Deze tussenwanden zijn eenvoudig te combineren. Zo kunnen hoekwanden of meerdere kantoorruimtes worden samengesteld. Op deze manier houd je de ruimtes licht, creëer je een rustige werkplek en wordt het makkelijker om de temperatuur in de ruimtes te regelen.

Plaats je de glazen tussenwand in huis? Tussen de keuken en woonkamer om een ‘en suite’ te creëren, of om een hobby- of werkruimte af te scheiden? Dan moeten die ruimtes wél toegankelijk blijven en kies je beter voor een tussenwand met deur. Dat kan een taatsdeur, schuifdeur of pendeldeur zijn.

Een taatsdeur en pendeldeur kunnen zowel naar binnen als naar buiten openen en zijn echte blikvangers. Een schuifdeur is ideaal als je iets minder ruimte hebt. Het is een stijlvolle ruimtebespaarder die past in elke woning.

Tussenwand plaatsen
Tussenwand plaatsen

Glazen tussenwand op maat gemaakt

Bij GLAZZ maken we al onze producten op maat. Ook gebruiken we altijd gehard veiligheidsglas, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Dat is bij onze glazen tussenwanden niet anders. Weet je al welke maat de tussenwand moet hebben? Dan geef je dat gewoon aan ons door.

Heb je liever dat iemand van GLAZZ de wand bij je op kantoor of thuis komt opmeten? Dat kan ook! Gebruik dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je ook meteen wat een tussenwand plaatsen gaat kosten. Onze montageservice komt de glazen tussenwand na fabricatie in onze eigen fabriek ook graag bij je plaatsen. Makkelijker kan niet, toch?

Meer dan 100 jaar ervaring met glas

Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Bij GLAZZ maken we écht alles van glas. Wij zijn een jonge onderneming, maar wel met meer dan 100 jaar ervaring. We hebben een eigen fabriek in Nederland, waardoor je rechtstreeks bij de producent bestelt en we snel kunnen produceren en leveren. Zo kunnen we de glazen tussenwand kort na je bestelling al komen plaatsen.

Ontvang je liever eerst nog persoonlijk advies voor je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen