Industriële deur op maat

Industriële deuren

Industriële deur op maat

Een industriële deur is helemaal van deze tijd. We zagen deze deuren tot voor kort alleen nog terug in bedrijfspanden of in fabrieken. Maar steeds vaker zien we de industriële deur terug in een huiselijk interieur. In woonkamers, de slaapkamer en zelfs voor in de badkamer is deze trend een moderne oplossing.

Eerlijk is eerlijk. We begrijpen het wel. Een industriële binnendeur is ook wel een échte blikvanger wat ons betreft. Bovendien is het weer eens iets anders. Zeker als je niet kiest voor industriële deuren van hout, aluminium en staal, maar zwarte industriële deur volledig gemaakt van glas!

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik onze kieshulp voor glazen deuren en ontdek welke industriële deur het beste past in jouw woonsituatie.

 

Bekijk producten

Een industriële deur is een aanwinst voor elke ruimte

GLAZZ is dé specialist op het gebied van producten van glas op maat. Dagelijks verwerken we meer dan 30 ton glas tot verschillende producten van gehard veiligheidsglas. Van een douchedeur tot een tafelblad en van een douchewand tot een keuken achterwand.

Daarnaast zijn we ook dé #1 specialist in glazen deuren op maat, waaronder onze industriële deuren. Want voor zo’n glazen deur wil je natuurlijk geen gewoon glas gebruiken. Het moet namelijk wel veilig zijn. Daarom gebruiken we uitsluitend gehard veiligheidsglas bij de productie van jouw industriële deur op maat.

Gehard veiligheidsglas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon vlakglas. En dat is natuurlijk wel nodig ook als we het over industriële deuren hebben. Deze gaan talloze malen per dag open en dicht en soms wel eens harder dan de bedoeling was. Een industriële binnendeur van glas moet daardoor gemaakt worden van het sterkste glas.

 

Altijd een industriële deur voor in jouw interieur

Kies voor je een industriële binnendeur? Bekijk dan ons assortiment met industriële deuren en ontdek welke deuren op maat we produceren in onze eigen fabriek. De keuze voor het type industriële deur wordt gemaakt op basis van het deurkozijn.

Een aanslagdeur past in een bestaand kozijn en gaat naar één kant open. Een taatsdeur werkt heel anders. Deze draait namelijk om zijn verticale as, waardoor er een bijzonder effect ontstaat. Ook net iets anders is een pendeldeur, waarbij er twee deuren zijn die vaak zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien. Heb je minder draairuimte? Dan is een industriële schuifdeur misschien wel de meest passende oplossing.

Wil je eerst meer lezen over onze producten? Lees hier onze gerelateerde onderwerpen zoals een goed alternatief voor stalen deuren, een zwarte binnendeur met glas, openslaande deuren of een alternatief voor een stalen taatsdeur.

 

Youtube video screenshotYoutube play icon

100% pasgarantie op een industriële deur

We geven je graag de zekerheid dat je nieuwe industriële deur ook echt past. Daarom kun je gebruikmaken van onze inmeetservice waarbij je 100% pasgarantie ontvangt. Het zou namelijk zonde zijn als die mooie industriële deur net niet goed open en dicht gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je onze industriële deuren van glas. Uiteraard adviseren we je ook graag over de industriële binnendeur die het best in jouw woning past.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Een industriële deur op maat bestel je bij GLAZZ

Voor jouw nieuwe industriële deur kijk je in ons assortiment op de website. Bekijk de meest uiteenlopende deuren gemaakt van glas. Heb je een mooie industriële deur gevonden? Stel dan je eigen deur helemaal zelf samen zodat deze perfect past bij het interieur van jouw woning. Na het samenstellen berekenen we direct de prijs voor je, zodat je meteen weet wat jouw nieuwe deur van glas moet gaan kosten.

Heb je vragen of wil je onze ervaren adviseurs vragen met je mee te kijken? Neem contact met ons op en laat je goed informeren door de mogelijkheden van GLAZZ. Tot snel!

Gerelateerde onderwerpen