Schuifdeur douche

Schuifdeur Annemarie

Schuifdeur douche

Ben je op zoek naar een schuifdeur voor de douche? Dan helpen wij je graag verder. Of je nu op zoek bent naar een wand met een schuifdeur of een hoek met een schuifdeur. GLAZZ heeft deze combinaties in huis en maakt het glas voor je op maat.

Een schuifdeur is de perfecte keuze voor als je een kleine badkamer hebt. Een schuifdeur heeft geen draairuimte nodig en dat levert je meer ruimte op in de badkamer.

 

Bekijk producten

Hoe kies je de schuifdeur voor jouw douche

Natuurlijk ben je wel op zoek naar een schuifdeur die bij je badkamer past. Je douchedeur of schuifdeur is namelijk nogal bepalend voor de look van je gehele badkamer. We adviseren je om eens goed te kijken in ons assortiment. Ontdek welke schuifdeur past in jouw badkamer. Ben je op zoek naar een schuifdeur als toegangsdeur voor de badkamer? Die vind je onder ons assortiment schuifdeuren op maat.

Doordat we uitsluitend maatwerk leveren stel je jouw eigen schuifdeur samen hoe jij dat wilt. Je hebt niet alleen een schuifdeur die bij je wensen past, maar ook een schuifdeur die past bij de afmetingen van je badkamer of douche. Ben je niet helemaal zeker van de afmetingen? Maak gebruik van onze inmeetservice.

Kieshulp badkamer

De #1 specialist voor glazen schuifdeuren

GLAZZ heeft meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van glas op maat. Elke dag produceren we de meest uiteenlopende producten van glas in onze eigen fabriek. Sterker nog, we verwerken dagelijks meer dan 30 ton glas voor producten die gemaakt van gehard veiligheidsglas. Denk hierbij aan keuken achterwanden, glazen windschermen en glazen deuren.
Omdat onze producten worden gemaakt van gehard veiligheidsglas zijn onze schuifdeuren vijf keer sterker dan normaal. We willen je natuurlijk wel kwaliteit bieden en hoe kan dat beter dan met ons veiligheidsglas. Doordat onze schuifdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas gaan de deuren langer mee dan een doorsnee schuifdeuren gemaakt van normaal glas.

Douchewand met schuifdeur
Douchewand met schuifdeur

Schuifdeur voor de douche online bestellen

Hebben we je inmiddels overtuigd van de kwaliteit en service van GLAZZ? Je begrijpt dat we veel meer zijn dan alleen een leverancier van glasproducten. Bekijk ons ruime aanbod met schuifdeuren in onze webshop. En bereken direct de prijs online!
Wil je jouw schuifdeur laten inmeten? Onze monteur maakt graag een afspraak met je om je glazen schuifdeur gratis in te meten. Of wil je dat onze monteur je schuifdeur komt bevestigen? Maak gebruik van onze montageservice en we nemen ook de montage voor je uit handen. We zijn veelzijdig, dus bij vragen of advies staan we altijd voor je klaar.

Gerelateerde onderwerpen