Een industriële badkamer

Douchecabine Maureen

Een industriële badkamer

Ben je je aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer? Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen naar een nieuwe woning. Of omdat je eigen badkamer aan de nodige moderniseringen toe is. Dan moet je verschillende keuzes maken. Eén daarvan is de stijl van de badkamer. Ga je voor modern, klassiek, landelijk of industrieel? 

De laatste is momenteel heel erg populair. Dat komt omdat je voor een industriële badkamer veel natuurlijke materialen gebruikt. Daarnaast spreken ook de donkere kleuren en stoere accenten veel mensen aan. Je creëert er een warme, fijne ruimte mee waar je graag veel tijd doorbrengt. 

De voordelen van een industriële woonkamer

Een industriële badkamer kies je in de eerste plaats omdat je deze interieurstijl mooi vindt. Daarnaast is de keuze voor industrieel er ook eentje voor natuurlijke materialen. Staal, hout, natuursteen en beton komen er allemaal in terug. Het voordeel van deze materialen is dat ze erg duurzaam zijn, waardoor je er lang plezier van hebt.

Ook als je van stoer en robuust houdt, is een industriële badkamer een goede keuze. Veel materialen hebben een grove afwerking voor een stoere look. Daarnaast gebruik je in een industriële badkamer veel donkere kleuren. Daarmee creëer je heel makkelijk een warme sfeer in je badkamer. Het voordeel daarvan is dat je badkamer daardoor aanvoelt als een thuisspa. Een plek waar je na een drukke dag werken heerlijk kan ontspannen.

collectieboek badkamer

Dé oplossing van glas voor jouw badkamer

In een industriële badkamer zien we veel natuurlijke materialen terugkomen. Glas past daar naadloos tussen. Daarnaast is ook glas heel erg duurzaam. En bij GLAZZ® verkopen we ook glasproducten in industriële stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van glazen douchedeuren of een glazen tussenwand met zwarte industriële kaders? Die zwarte kaders kun je naar eigen smaak indelen en geeft je glasproduct een industriële uitstraling.

De zwarte kaders brengen we met een speciale keramische verf op het glas aan. We gebruiken dus geen staal, waardoor de glasproducten lekker licht blijven. Tijdens het harden van glas wordt de keramische verf één met het glas. Hierdoor is het krasvast en Uv-bestendig. Zo weet je zeker dat je lang van de glasproducten in je badkamer kan genieten.

Douchecabine Johanna (2)

Kies voor een industriële badkamer met glas op maat

Glasproducten mogen in een badkamer eigenlijk niet ontbreken. Ook niet in een industriële badkamer. Een spiegel, douchedeuren of een tussenwand: van glas zijn ze duurzaam en gaan ze lang mee. Daarnaast is glas makkelijk schoon te maken. Iets wat in een badkamer ook wel heel erg fijn is, toch?

Bij GLAZZ® maken we al onze glasproducten op maat. Ook die voor in de badkamer. Zo weet je zeker dat het altijd past. We maken de producten in onze eigen fabriek in Friesland. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen al in zo’n 2 weken leveren. Als dat geen fijne service is?!

Wil je eerst nog wat advies over de glasproducten voor jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag op weg.

Gerelateerde onderwerpen