Glazen ensuite deuren

Een ensuite deur is een andere benaming voor een dubbele deur. Dit soort deuren gebruiken we vaak om een brede doorgang af te sluiten. Waar een enkele deur niet breed genoeg is, volstaat een ensuite deur wel. Bij GLAZZ® zorgen wij er namelijk voor dat jouw glazen ensuite deuren precies op maat worden gemaakt. Voor het perfecte plaatje én voor het grootste gebruiksgemak.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste deur? Gebruik dan onze kieshulp voor glazen deuren


Oogverblindend en heel erg praktisch: ensuite deuren van glas

GLAZZ® is gespecialiseerd in producten van gehard veiligheidsglas. En daarmee beantwoorden we waarschijnlijk meteen jouw volgende vraag: hoe stevig zijn glazen ensuite deuren eigenlijk? Nou, heel stevig dus. Want gehard glas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en daardoor ideaal om te gebruiken voor een glazen ensuite deur.

Wat ook een groot voordeel is van gehard veiligheidsglas, is dat wij het kunnen verwerken tot verschillende modellen ensuite deuren. Zo hebben wij de volgende ensuite deuren van glas in ons assortiment:

  • Dubbele glazen taatsdeuren
  • Dubbele glazen pendeldeuren
  • Dubbele glazen schuifdeuren

Je kunt dus altijd het soort ensuite deur kiezen dat het best bij jouw situatie past.

De schoonheid van glas

Ensuite deuren van gehard veiligheidsglas zijn dus enorm stevig, maar ook heel stijlvol. Een ander groot voordeel van glazen binnendeuren is namelijk dat de lichtinval en het zicht niet worden geblokkeerd. Je kunt optisch meer ruimte creëren door te kiezen voor ensuite deuren van glas en tegelijkertijd tocht weren of geluid uit een andere ruimte tegenhouden.

Bij GLAZZ® maken we de ensuite deuren bovendien altijd helemaal op maat. Je kunt zelf het meetwerk verrichten, maar dit ook laten doen door onze vakmensen. Hierbij krijg je van ons 100% pasgarantie. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om voor getint glas, (extra) helder glas of semitransparant satijnglas te kiezen. Zo style je zelf die perfecte ensuite deur van glas!

Stel je eigen ensuite deuren van glas samen

Heb je nu helemaal de smaak te pakken en wil je ook van die geweldige glazen ensuite deuren in je woning? Je kunt meteen aan de slag! Bekijk onze ensuite deuren van glas online en kies het model dat het beste bij je past. Supermakkelijk en een schitterend resultaat.

Dit is er allemaal mogelijk als je kiest voor glazen ensuite deuren.

Wil je advies  over het stylen van je glazen ensuite deuren? Neem dan contact met ons op!