Dubbele glazen pendeldeur

13 - 19 - 36

Dubbele glazen pendeldeur

Ben je op zoek naar een dubbele deur voor een brede doorgang naar de hal of kamer ensuite af te sluiten? En is een dubbele glazen deur hiervoor een perfecte oplossing? Dan ben je bij GLAZZ aan het juiste adres. 

Hieronder vind je verschillende dubbele pendeldeuren die op maat zijn samen te stellen. Een pendeldeur is herkenbaar aan de pendelscharnieren op de vloer en tegen het plafond. Ben je op zoek naar een ander type dubbele glazen deur? Bekijk dan ook eens een dubbele pendeldeur of dubbele schuifdeur.

 

Bekijk producten

Wat is een dubbele pendeldeur?

Een dubbele pendeldeur is een deur die zowel naar binnen als naar buiten geopende kan worden en wordt met twee scharnieren aan de wand bevestigd. Een pendeldeur wordt altijd geleverd met een hydraulisch scharnier. Dit scharnier zorgt ervoor dat de deur gecontroleerd sluit in de middenpositie. Ook heeft een pendeldeur een ruststand op -90 en +90 graden. Wanneer de pendeldeur in de rustand staat, blijft de deur open. 

Een pendeldeur is vergelijkbaar met een taatsdeur. Het grote verschil tussen een pendeldeur en een taatsdeur zijn de scharnieren. Een taatsdeur heeft bijzondere scharnieren die een onder- en een bovenschoen worden genoemd. De scharnieren worden op de vloer en aan het plafond bevestigd. Hierdoor is eentaatsdeur snel te herkennen maar kleeft er ook een nadeel aan. Heb je vloerverwarming in huis en weet je niet zeker of je in vloer kan boren? Kies dan voor een pendeldeur. 

Een pendeldeur is een eyecatcher in je woning, maar het wordt pas echt een blikvanger als je kiest voor een dubbele pendeldeur. Een dubbele pendeldeur gaat tot maximaal  2.000 mm breed. Dit zijn twee deuren van 1.000 breed. 

Zoek je een alternatief voor een dubbele pendeldeur? Dan is een pendeldeur met zijlicht een goede optie. Een zijlicht is een glazen wand die naast de pendeldeur wordt geplaatst. Een zijlicht is ideaal als een deuropening breder is dan de maximale deurbreedte van 1.000 mm. Een doorgang van 1.500 mm of 2.000 mm sluit je hiermee dus perfect af. 

Door te kiezen voor een pendeldeur met zijlicht of dubbele pendeldeur wordt het licht in huis nog beter verspreid. Zowel de hal als de woonkamer worden bij elkaar betrokken. De ruimtes lijken hierdoor direct veel groter.

 

Kieshulp deuren

 

Kwaliteit van de Pendeldeur

Bij GLAZZ hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Doordat we onze producten zelf maken en samenstellen hebben we alle invloed op een zo hoog mogelijke kwaliteit en de afwerking hiervan. Zo werken we altijd met producten van gehard veiligheidsglas en is het glas altijd perfect geslepen. Ons glas is veilig en is 5 keer sterker dan normaal glas. Je vindt ons veiligheidsglas daarom ook in veel horecabedrijven, congreszalen, kantoren en in woningen. 

Daarnaast werken we met hoogwaardige scharnieren die voor alle situaties geschikt zijn. Mocht er toch iets mee zijn dan lossen wij dit altijd op.

Hoe bestel ik een dubbele pendeldeur

Je weet nu wat een dubbele pendeldeur is en wanneer een pendeldeur geschikt is. Naast onze kwaliteitsproducten van glas bieden we je ook onze service op maat. Bij GLAZZ kan je direct jouw dubbele pendeldeur online samenstellen en bestellen. We leveren het glas dan gratis bij je thuis. 

Heb je hulp nodig? Bestel dan onze volledig gratis inmeetservice en ontvang 100% pasgarantie op onze producten. Na het inmeten ontvang je van GLAZZ een offerte. We zorgen dat jouw dubbele pendeldeur op maat wordt gemaakt en bij je thuis wordt afgeleverd. 

Wil je ook dat wij de montage gaan regelen? Ook dat kan! We sturen onze offertes altijd met een montagetarief erbij. Zo bepaal je zelf of je de montage zelf gaat doen of laat doen door onze monteur.

Ga je voor onze service? Bestel dan hier onze inmeetservice.

Contact

Heb je een vraag of een verzoek met betrekking tot onze pendeldeuren? Of kunnen we je helpen bij één van onze andere producten van glas? Onze klantenservice staat graag voor je klaar. Je kunt met ons chatten via de site, of een berichtje sturen via het contactformulier. Wil je liever telefonisch contact? Dat is voor ons geen probleem. Ook telefonisch zijn we tijdens kantooruren voor jou bereikbaar.

 

Gerelateerde onderwerpen