Dubbele schuifdeur

Dubbele schuifdeur

Dubbele schuifdeur

Een dubbele schuifdeur is net zoals bij een enkele schuifdeur enorm praktisch. Je bespaart veel ruimte en het ziet er bovenal erg chique uit. Je kunt een dubbele schuifdeur overal gebruiken. 

Heb jij een brede nis of wil jij een keuken of werkkamer praktisch afsluiten? Dan is een dubbele schuifdeur ideaal! Een dubbele schuifdeur schuift langs de wand en neemt hierdoor weinig ruimte in als de deuren open staan. Op deze manier is een ruimte eenvoudig groter te maken of geheel af te sluiten.

 

Bekijk producten

Dubbele schuifdeuren zijn er in allerlei soorten en maten. Bij ons stel je jouw dubbele schuifdeur helemaal zelf samen. Daardoor bepaal je uiteindelijk zelf hoe je schuifdeuren eruit komen te zien. Dat is wel zo prettig. Niet elke schuifdeur past natuurlijk bij elk interieur.

Echt maatwerk

Geen interieur is hetzelfde. En dat begrijpen we maar al te goed. Daarom maken we onze producten van glas en volledig op maat. Alleen zo kunnen we je dé beste oplossing bieden voor in jouw woning of bedrijfspand.

Je kiest bij GLAZZ niet alleen het type schuifdeur. Maar de afmetingen van de dubbele schuifdeur zijn natuurlijk minstens zo belangrijk. We maken namelijk jouw schuifdeur op het formaat die je daarvoor nodig hebt. Een standaard maat schuifdeur moet maar net passen in jouw huis. Wellicht past het wel, maar zou het net wat mooier kunnen door een iets bredere of hogere schuifdeur. Wij vinden dat een dubbele schuifdeur gewoon goed moet zijn zodat je er jaren van kan genieten. Kies daarom voor een maatwerk oplossing.

 

Kieshulp deuren

 

Een dubbele schuifdeur op maat kopen?

Heb je ons aanbod al eens bekeken in onze webshop? Je hebt op deze pagina nu alles kunnen lezen over een dubbele schuifdeur maar we produceren en leveren veel meer producten van glas. En allemaal op maat! Je bestelt bij ons je glazen deuren, enkele schuifdeuren of taatsdeuren allemaal op de afmetingen die je nodig hebt. Ideaal voor als er later nog eens een andere deur bij nodig hebt.

En kun je iets niet vinden of heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons op via de chat of door ons contactformulier in te vullen. We gaan graag met je in gesprek voor de beste oplossing bij jouw situatie.

 

Gerelateerde onderwerpen