Luxe douchecabine

Luxe douchecabine

Luxe douchecabine

Je douchecabine is verouderd en nodig aan vervanging toe. Je loopt al een tijdje rond met het idee om op zoek te gaan naar een nieuwe, luxe douchecabine. Je bent je gaan oriënteren op online en je kijkt of je een geschikte douchecabine kan vinden. Eentje die past in jouw moderne badkamer.

Een douchecabine is natuurlijk heel bepalend voor de look van de badkamer. Een luxe douchecabine zorgt meteen voor een moderne uitstraling. In onze webshop vind je veel diverse douchecabines die geschikt zijn voor in iedere badkamer.

 

Bekijk producten

Bekijk ons aanbod in de webshop en laat je inspireren door onze luxe douchecabines op maat. Je berekent direct de prijs op onze website waardoor je meteen weet wat je betaald. Vergeet ook niet onze inmeet- of montageservice. Wil je jouw douchecabine laten inmeten of monteren? GLAZZ biedt een aanvullende service aan zodat jij onbezorgd je luxe douchecabine kan gaan bestellen.

Een luxe douchecabine van gehard veiligheidsglas

Als je een luxe douchecabine zoekt, wil je er natuurlijk wel één bestellen van hoge kwaliteit. Je douchecabine moet nu eenmaal wel tegen een stootje kunnen.

De douchecabines van GLAZZ zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit glas is maar liefst vijf keer sterker dan gewoon glas. Je douchecabine is niet alleen sterker, maar daardoor ook een stuk veiliger.

Dit gehard veiligheidsglas gebruiken we overigens voor al onze producten op spiegels na. We leveren daarmee je glasproducten met de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Ontdek ook onze andere glasproducten, waaronder de keukenachterwanden, glazen deuren en windschermen.

Douchecabines op ieder formaat

Een douchecabine heeft vaak standaard afmetingen. De meeste douchecabines zijn: 80x80, 90x90 of 100x100. Onze tip: Laat je niet beperken door deze afmetingen. Bij GLAZZ zijn douchecabines met deze afmetingen namelijk niet heilig. Je bestelt bij ons een douchecabine die past bij jouw wensen en in jouw badkamer. Heb je een grote of een iets kleinere badkamer? We zorgen dat je douchecabine perfect past. Wil je het laten inmeten? Vergeet dan niet gebruik te maken van onze inmeetservice.

Luxe douchecabine kopen?

Een luxe douchecabine kopen? Je bestelt je douchecabine via onze webshop. Bekijk ons ruime assortiment met douchecabines en ontdek welke cabine aansluit bij jouw wensen. Heb je een douchecabine op het oog? Bereken direct de prijs online.

Heb je verzoeken, vragen of opmerkingen? We komen graag met je in contact. Neem contact met ons op via de chat of vul het contactformulier in op onze website. Hopelijk zien we je snel!

Gerelateerde onderwerpen