Luxe badkamer

ensuite badkamer

Luxe badkamer

Na een lange dag is er niets lekkerder dan even lekker ontspannen onder de douche of in bad. Je even terugtrekken uit de dagelijks sleur en op zoek naar optimale ontspanning. Dat doe je alleen in een badkamer die helemaal bij je past. Heb je een voorkeur voor een luxe badkamer? Met een moderne look? Dat kan altijd. Of je nu een grote of kleine badkamer hebt. Voor luxe is altijd ruimte!

Glas past in elke badkamer

Elke badkamer is anders en elke badkamer heeft z’n eigen stijl. Heb je een lichte badkamer? Of een donkere, robuuste badkamer? Wat voor badkamer je ook hebt, glas past in iedere badkamer. Het gebruik van veel glas in je badkamer zorgt voor een luxe uitstraling en een ruimtelijk karakter. Bijvoorbeeld door het gebruik van een glazen douchedeur, een douchewand van glas of een badkamerspiegel.

GLAZZ is specialist in het produceren van glas op maat oplossingen. Wat je ook nodig hebt, we bieden altijd een product op maat. Dat is handig als je geen standaard badkamer hebt of je een badkamer hebt met een schuine wand of dak. Wil je een inmeting laten doen? Omdat je niet helemaal zeker bent van de afmetingen? De monteurs van GLAZZ verzorgen de inmeting van je badkamer. Wil je jouw wand of cabine laten monteren? Onze monteurs zorgen voor de montage.

Dat noemen we nog eens service op maat. We produceren en leveren niet alleen je producten van glas. We zorgen er ook voor dat je volledig ontzorgt wordt wanneer je dit nodig hebt. Dat is wel zo fijn als je zelf niet heel handig bent.

Ruimtelijk, licht en modern

Glas heeft meer voordelen dan alleen de luxe uitstraling van je badkamer. Glas maakt je badkamer ruimtelijker waardoor je badkamer groter oogt dan het in werkelijkheid is. Dat komt omdat glas doorzichtig is met uitzondering van satijnglas. Geen donkere hoekjes meer maar een transparante luxe en lichte doucheruimte.

Het gebruik van glas in je badkamer zorgt voor een moderne look. Een glazen wand of cabine is steviger dan plastic of plexiglas. Hierdoor gaan deze producten doorgaans langer mee.

Een luxe badkamer op maat?

Ga je jouw badkamer renoveren? Kies voor glas als je jouw badkamer een moderne uitstraling wilt geven. Heb je ons advies nodig? We hebben namelijk altijd genoeg ideeën over hoe jouw badkamer eruit kan komen te zien. Heb je een vraag over één van onze producten? We komen graag met je in contact. We kijken samen met jou hoe we je kunnen helpen met een luxe badkamer.

Gerelateerde onderwerpen