Kleine badkamer

Kleine badkamer inrichten

Kleine badkamer

Ga je een kleine badkamer inrichten? Dan weet je dat je creatief moet omgaan met de ruimtes die je hebt. Ondanks dat de ruimtes misschien wat kleiner zijn is er altijd genoeg mogelijk. Bepaal vooraf goed wat je prioriteiten zijn. Wil je een douche of een bad? Wil je een toilet in je badkamer? Op het moment dat je precies weet wat je wilt, kun je daarna onbezorgd aan de slag gaan met de inrichting van je badkamer. Je voorkomt daarmee teleurstellen of dat je tijdens de inrichting voor nare verrassingen komt te staan.

Het maakt qua uitstraling niet persé uit of je nu een grote- of een kleine badkamer hebt. Elke badkamer kun je natuurlijk inrichten naar je eigen smaak. Kies je voor een industriële badkamer met een moderne en robuuste look? Ga je voor een landelijk karakter? Of gaat je voorkeur uit naar een klassieke badkamer? Het voordeel van de diverse woonstijlen is dat je het goed kunt combineren met glas.

Maak je badkamer ruimtelijker met glas

In iedere badkamer kom je glas tegen. Bijvoorbeeld bij een douchewand, badwand, een douchecabine of de badkamerspiegel. Een voordeel van glas in een kleine badkamer is dat het je badkamer een stuk ruimtelijker maakt. Je badkamer lijkt daardoor optisch een stuk groter. 

Omdat we bij GLAZZ al onze producten van glas op maat maken, hebben we altijd een geschikte oplossing voor jouw badkamer. Ook als deze niet zo groot is. Welke afmetingen je glazen wand, douchecabine of taatsdeur ook moet hebben. Dat is ideaal als je niet beperkt wilt zijn tot de standaard afmetingen van een douchecabine, een douchewand of één van de andere producten.

Bij GLAZZ verwerken we dagelijks zo’n dertig ton glas. Met onze glas op maat oplossingen bieden we de meest uiteenlopende producten aan voor in huis of op kantoor. Van een achterwand voor de keuken tot een tafelblad van glas en van een glazen schuifdeur voor in de woonkamer tot een scheidingswand voor kantoor.

Alle producten, op spiegels na, zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Ze zijn daardoor maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas.

Inspiratie en ideeën voor kleine badkamers

Het inrichten of verbouwen van een kleine badkamer lijkt vaak een hele klus. Zeker als je ook van tevoren moet bepalen hoe de inrichting eruit komt te zien. Gelukkig sta je er nooit helemaal alleen voor. Bij GLAZZ geven we je veel inspiratie en ideeën over hoe je jouw badkamer efficiënt en volledig naar eigen smaak inricht.

Iedere dag zijn onze monteurs actief met het monteren van onze producten in de badkamer. We komen daarom de meest uiteenlopende badkamers tegen. We weten daarom precies wat er speelt en wat vaak de wensen zijn van mensen die een kleine badkamer hebben.
Bekijk onze inspiratiepagina voor de badkamer en laat je inspireren door de mogelijkheden die we je te bieden hebben.

De keuze tussen een bad of een inloopdouche

Veel grotere badkamers hebben zowel een bad als een inloopdouche. In de iets grotere badkamers is dat qua ruimte vaak geen probleem. Bij kleine badkamers is deze ruimte er vaak niet. Je moet daardoor kiezen tussen een bad of een inloopdouche. En wil je toch liever allebei? Meet dan eerst op of het wel tot de mogelijkheden behoort.

Ben je op zoek naar een inloopdouche op maat? Bekijk dan eens ons aanbod met de meest uiteenlopende inloopdouches. Stel je eigen inloopdouche samen op onze site. 

100% Pasgarantie na inmeten

Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste afmetingen? Met onze inmeetservice zorgen we dat je jouw inloopdouche bestelt met de juiste afmetingen. De inmeetservice kun je ook gebruiken als je alleen een douchedeur of douchewand van glas nodig hebt. Na het inmeten weet je dat je jouw product op de juiste afmetingen besteld. 

Kies je ervoor om de inmeting door GLAZZ te laten doen? Dan krijg je van ons 100% pasgarantie. Kloppen de afmetingen dan alsnog niet? Dan nemen we dit volledig voor onze eigen rekening.

Een kleine badkamer inrichten?

Wil je even overleggen of heb je ons vrijblijvende advies nodig? Onze specialisten staan iedere dag voor je klaar en denken graag met je mee. Geef aan waarbij je ons advies goed kan gebruiken en we gaan direct met je in gesprek. 

Bekijk ondertussen ook ons assortiment. Stel je eigen douchecabine of badwand samen en ontdek hoe je jouw product van glas een persoonlijk tintje kan geven. Alle producten in ons assortiment maken we op maat. Daarom is er altijd een oplossing voor jou! Ook als je een badkamer niet zo groot is. 

Heb je vragen over het gebruik van glas in een kleine badkamer? Of over één van onze andere producten van glas? Ook dan komen we graag met je in contact. Neem contact met ons op via de chat of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Gerelateerde onderwerpen