Douchecabine met schuifdeur

Douche schuifwand Luna 5

Douchecabine met schuifdeur

Heb je douchedeuren voor een douchecabine in je badkamer nodig, maar is de ruimte beperkt? Dan is de kans groot dat openslaande douchedeuren niet passen. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor: een douchecabine met schuifdeur. Daarvoor heb je geen extra ruimte rondom je douchecabine nodig, want de deur schuift bij het openen opzij. 

Aan de ruimte in en om je douche verandert niets, die blijft net zo groot als bij een gewone douchedeur. Je kan bij GLAZZ® zelfs voor nog groter gaan, want wij maken al onze glasproducten op maat. Dat is zeker, als je een wat kleinere badkamer hebt, heel erg handig. Zo weet je namelijk zeker dat je bij ons altijd slaagt. Wij kunnen altijd de gewenste maat leveren. 

Een douchecabine met schuifdeur: oogverblindend en ruimtebesparend

Een douchecabine met schuifdeur is dus in de eerste plaats heel erg handig als je beperkte ruimte in je badkamer hebt. Er hoeft geen ruimte rondom de douchecabine te zijn om de deur te openen. Dat maakt het een hele praktische keuze. Daarnaast heeft een mooi afgewerkte schuifdeur een luxe uitstraling, iets wat elke badkamer ten goede komt.

Een schuifdeur voor je douchecabine kan je met verschillende soorten glas uitrusten. Helder glas houdt je badkamer lekker ruim, terwijl je door te kiezen voor matglas juist veel privacy creëert. Bij GLAZZ® kan je ook kiezen voor schuifdeuren met zwarte kaders. Die geven je douchecabine een industrieel karakter. Dat past bij een mooie industriële badkamer.

Waarom je jouw douchecabine bestelt bij GLAZZ®

Bestel je je jouw douchecabine met schuifdeur bij GLAZZ®, dan bestel je bij dé glasspecialist van Nederland. Zo durven wij onszelf te noemen omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben in het maken van glasproducten. Voor al die producten geldt dan ook nog eens dat we ze allemaal volledig op maat kunnen maken. Dat is bijvoorbeeld bij een badkamer met schuine wanden erg handig.

Onze glasproducten maken we in onze eigen fabriek in Friesland. Daardoor kunnen we snel leveren. Voor de meeste schuifdeuren voor douchecabines geldt een levertijd van zo’n 2 weken. Daarna kun je zelf met de montage aan de slag door onze handige montagehandleiding te gebruiken. Of je maakt gebruik van onze montageservice en profiteert van montage door een van onze ervaren monteurs.

Douchecabine Stine (3)

Een douchecabine met schuifdeur maakt elke badkamer mooier

Voor elke badkamer, hoe groot of klein ook, is er een oplossing op maat. Een douchecabine met schuifdeur is er daar één van. Bijkomend voordeel is dat die van GLAZZ® helemaal naar eigen smaak en formaat samen te stellen en te bestellen is, waardoor je badkamer er nóg mooier van wordt.

Neem eens een kijkje in ons online assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag bij het maken van de beste keuze voor jouw badkamer.

Gerelateerde onderwerpen