De glazen douchecabine Madelief bestaat uit een glazen douchewand en een glazen douchedeur aan een zijpaneel. Hierdoor ontstaat een extra ruime douchecabine. De glazen douchewand wordt naar keuze met klemmen of een profiel aan de wand bevestigd en krijgt extra stevigheid door de stabilisatiestang. De glazen douchedeur aan het zijpaneel kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Deze douchecabine wordt volledig op maat gemaakt zodat deze perfect in de badkamer past.

Unieke douchecabine op maat

Deze douchecabine wordt op maat gemaakt en kan onder een schuin dak of aangesloten worden op een bestaande muur of bad. Daarnaast kan deze douchecabine helemaal naar eigen wens gestyled worden! Je kiest zelf de glassoort, deurgreep en de stabilisatorstang. Op deze manier stel jij je eigen unieke douchecabine zelf samen. De profielen en stangen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat.

CristalCare bescherming

Wil je de douchecabine Madelief lang mooi houden en minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken? Kies dan voor de CristalCare behandeling. CristalCare is een innovatieve glasveredelingstechniek. Na deze behandeling wordt het glas permanent beschermd tegen vervuiling en genereert het een (zelf)reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. In tegenstelling tot andere coatings activeert CristalCare zich compleet vanuit het glas zelf. Hieruit ontstaan zuivere glasdeeltjes, die volledig deel uit gaan maken van het bestaande glas. Dit betekent dat CristalCare niet kan slijten, ongevoelig zal zijn voor levensduur-beperkende eigenschappen, chemisch resistent én bestand is tegen virussen en bacteriën.

Afdichtingen

Elke douchecabine wordt zo gemaakt dat de kier tussen een douchedeur en (douche)wand minimaal is. Dit betekent dat een rubberen afdichting niet noodzakelijk is. Wil je de douchecabine wel afsluiten met een rubberen afdichting? Kies dan de gewenste afdichting hierboven in de productconfigurator. Wij zorgen dan dat de glasmaat perfect aansluit. De afdichtingen kunnen na verloop van tijd vuil worden door het contact met vocht en zeepresten. Je kan de afdichtingen altijd vervangen wanneer dit gewenst is.

Producteigenschappen

Categorie
Douchecabine
Type
Douchecabine met douchedeur aan zijpaneel
Douchedeur
Draaideur met pendelscharnieren aan zijpaneel
Breedte: max. 1.500 mm
Hoogte: max. 2.400 mm
Douchewand
Breedte: min. 200 mm - max. 1.250 mm
Hoogte: max. 2.400 mm
Glassoort 8 mm dik gehard veiligheidsglas
Scharnieren
Twee scharnieren met instelbaar nulpunt
Bevestiging douchewand
Met klemmen of profiel
Stabilisatiestang
T-model: Aluminium stang: 1.000 mm lang
Levering
Direct uit onze fabriek
Pasgarantie
Inmeetservice met 100% pasgarantie