De industriële douchecabine met hoekinstap Sterre bestaat uit twee vaste panelen die aan de wand en vloer zijn bevestigd. De twee schuifdeuren schuiven achter de vaste panelen langs en zorgen voor de hoekinstap. Het zijpaneel is even breed als de schuifdeur en hebben een overlap van 40mm in det gesloten stand. De aluminium rail is voorzien van een verstelbare eindstop zodat het glas vlak voor de wand stopt bij het openen. Het railsysteem wordt aan beide zijden aan de muur bevestigd en haalt zijn stevigheid uit de ondersteuning van de twee vaste panelen. Montage aan het plafond raden wij af. Profielen en rails dienen in het werk op maat gemaakt worden.

Deze luxe en ruimtelijk ogende douchecabine is zeer geschikt voor het creëren van een ruime douchehoek. De dubbele schuifdeur zorgt voor een ruime hoekinstap maar ook voor ruimte besparing in vergelijking met een douchedeur.

Industriële stijl

Kies je eigen industriële stijl door te kiezen uit één of meerdere vakken. De industriële douchecabines met geprinte zwarte kaders zijn ideaal voor in de badkamer. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en het vuil kan niet achter de kaders blijven zitten. De kaders zijn niet van aluminium of staal, maar worden met een keramische verf op het glas aangebracht. Hierdoor blijft het oppervlak glad. De keramische verf wordt tijdens het harden van het glas een vast onderdeel van het glas. Dit wordt emailleren genoemd. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is bestand tegen het verkleuren door uv-straling (hoge kleurvastheid). De emaille lak is krasbestendig.

 

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 8 mm
Producten
Glazen schuifdeuren met douchewanden | 40 mm glasoverlap
Douchebreedte
Min 840 mm en max. 1.200 mm breed
Douchediepte
Min 840 mm en max. 1.200 mm breed
Hoogte
Max. 2.500 mm hoog
Profielen
U-profiel wand-en vloerbevestiging
Bevestiging
Aluminium rail | mat zilver afgewerkt

GLAZZ® helpt graag