Deze vrijstaande industriële douchecabine met schuifdeur bestaat uit 2 zijwanden en aan de voorzijde een vast paneel met een schuifdeur die achter het vaste paneel langs schuift. Het vaste paneel en de schuifdeur/wand zijn even breed en hebben een overlap van 40mm in de gesloten stand. De aluminium rail is voorzien van een verstelbare eindstop zodat het glas vlak voor de wand stopt bij het openen. De rail hangt tussen de zijpanelen en haalt zijn stevigheid uit de ondersteuning van het vaste paneel onder de rail. Montage aan het plafond raden wij af. Profielen en rails dienen in het werk op maat gemaakt worden.

Deze luxe en ruimtelijk ogende vrijstaande douchecabine kunt u zo tegen de wand bevestigen. Door de deze U-opstelling heeft u aan drie zijden glas. Daarnaast is een schuifdeur ruimte besparend in vergelijking met een douchedeur.

Industriële stijl

Kies je eigen industriële stijl door te kiezen uit één of meerdere vakken. De industriële douchecabines met geprinte zwarte kaders zijn ideaal voor in de badkamer. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en het vuil kan niet achter de kaders blijven zitten. De kaders zijn niet van aluminium of staal, maar worden met een keramische verf op het glas aangebracht. Hierdoor blijft het oppervlak glad. De keramische verf wordt tijdens het harden van het glas een vast onderdeel van het glas. Dit wordt emailleren genoemd. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is bestand tegen het verkleuren door uv-straling (hoge kleurvastheid). De emaille lak is krasbestendig.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 8 mm
Producten
Douchedeur met wand en zijpanelen
Douchebreedte
Max. 1.500 mm breed
Breedte zijpanelen
Max. 1.000 mm breed
Hoogte
Max. 2.500 mm hoog
Profielen
U-profiel wand-en vloerbevestiging
Bevestiging
Aluminium rail | mat zilver afgewerkt

GLAZZ® helpt graag