De glazen 5-hoekige douchecabine Marrit bestaat uit twee glazen douchewanden en een glazen douchedeur. De glazen douchewanden worden met wandklemmen of een profiel aan de wand bevestigd.

De douchewanden worden ondersteund met een stabilisatiestang naar de wand of naar het plafond. De glazen douchedeur wordt met twee solide glas-glas scharnieren aan de douchewand bevestigd en kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Deze douchecabine wordt volledig op maat gemaakt zodat deze perfect in de badkamer past.

Unieke 5 hoek douchecabine 

Deze douchecabine wordt op maat gemaakt. Door de maten in te vullen bepaal je zelf hoe groot de glazen wanden moeten worden. Daarnaast kan deze douchecabine helemaal naar eigen wens gestyled worden! Je kiest zelf de glassoort en de greep. De bevestigingsmaterialen zijn alleen verkrijgbaar in chroom. Op deze manier stel jij je eigen unieke douchecabine met draaideur zelf samen. De profielen en stangen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat.

CristalCare bescherming

Wil je de industriële douchecabine Marrit lang mooi houden en minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken? Kies dan voor de CristalCare behandeling. CristalCare is een innovatieve glasveredelingstechniek. Na deze behandeling wordt het glas permanent beschermd tegen vervuiling en genereert het een (zelf)reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. In tegenstelling tot andere coatings activeert CristalCare zich compleet vanuit het glas zelf. Hieruit ontstaan zuivere glasdeeltjes, die volledig deel uit gaan maken van het bestaande glas. Dit betekent dat CristalCare niet kan slijten, ongevoelig zal zijn voor levensduur-beperkende eigenschappen, chemisch resistent én bestand is tegen virussen en bacteriën.

Afdichtingen

Elke douchecabine wordt zo gemaakt dat de kier tussen een douchedeur en (douche)wand minimaal is. Dit betekent dat een rubberen afdichting niet noodzakelijk is. Wil je de douchecabine wel afsluiten met een rubberen afdichting? Kies dan de gewenste afdichting hierboven in de productconfigurator. Wij zorgen dan dat de glasmaat perfect aansluit. De afdichtingen kunnen na verloop van tijd vuil worden door het contact met vocht en zeepresten. Je kan de afdichtingen altijd vervangen wanneer dit gewenst is.

Producteigenschappen

Categorie
Douchecabine
Type
Douchecabine vijfhoek
Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 8 mm
Producten
Douchedeur met zijpaneel
Douchebreedte
Max. 1.500 mm breed | inclusief douchewand
Breedte zijpanelen
Max. 900 mm breed
Hoogte
Max. 2.400 mm hoog
Scharnieren
2 glas-glas scharnieren | instelbaar nulpunt
Profielen
2 wandprofielen | wandbevestiging | chroom
Stabilisatiestang
500 mm | plafond of wandbevestiging | chroom

GLAZZ® helpt graag