Ensuite badkamer

Luxe badkamer

Ensuite badkamer

Het roept onmiddellijk een luxe vakantiegevoel op: een ensuite badkamer. Je kent het wel, zo'n badkamer aan je slaapkamer vast. Helemaal voor jou en je partner alleen. De ensuite badkamer is alleen vanuit de slaapkamer te bereiken en biedt je daardoor meer privacy. En wil je helemaal een next-leven badkamer? Dan kies je voor een moderne ensuite badkamer met glas.

Bekijk ons assortiment en laat je inspireren met alle glasproducten die we voor jou op maat maken. Stel je eigen douchewand of douchedeur samen en bereken direct de prijs online.

Waarom je kiest voor een ensuite badkamer

Een ensuite badkamer wordt vaak een beetje geassocieerd met luxe. En dat begrijpen we bij GLAZZ maar al te goed. Het is alleen niet zo dat alleen grotere huizen met veel ruimte alleen een ensuite badkamer kunnen hebben. Heb je bijvoorbeeld wel een grote slaapkamer, maar is je bestaande badkamer zelf niet heel ruim? Dan is de keuze voor een ensuite badkamer op zich geen gekke.

Hoe lekker is dat? Je komt je bed uit en stapt meteen onder de douche. Of je begint je dag meteen ontspannen in je eigen bad. Je hebt ook geen issues met temperaturen, want je ensuite badkamer is al op temperatuur. Kies je voor een ensuite badkamer, dan kies je niet alleen voor een moderne oplossing. Je kiest ook nog eens voor een comfortabele oplossing.

Kies voor moderne glasproducten voor jouw ensuite badkamer

Je ensuite badkamer moet er natuurlijk helemaal top uitzien. Bij GLAZZ bestel je jouw douchecabine, douchewand of douchedeur op maat. Het voordeel bij GLAZZ is dat je jouw producten van glas op maat helemaal naar eigen wens samenstelt. Kies je voor een fraaie douchewand met zwarte kaders? Er is dus altijd een oplossing die past bij het interieur van jouw badkamer. En wil je dat een professional met je meekijkt of meedenkt, dan staan de adviseurs van GLAZZ graag voor je klaar.

Daarnaast is glas heel eenvoudig schoon te maken. Ideaal als je, net zoals wij, niet van poetsen houden. In slechts een paar vegen is jouw douchecabine weer helemaal schoon en droog.

Een ensuite badkamer? Kies voor de #1 online glasspecialist

Heb je nog geen goed beeld van GLAZZ? Dan stellen we ons graag even aan je voor. Met meer dan 100 jaar kennis en ervaring durven we gerust te zeggen dat we veel verstand hebben van glas op maat oplossingen. We maken al onze producten uitsluitend op maat en dat allemaal in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. Je hoeft daardoor niet onnodig lang te wachten totdat de douchecabine of douchedeur voor jouw ensuite badkamer gratis bij je thuis wordt bezorgd.

Heb je hulp nodig bij het inmeten of de montage van jouw glasproduct? Laat dan jouw douchecabine, douchewand of douchedeur inmeten door een van onze professionals. Kies je voor onze inmeetservice? Dan krijg je van ons een 100% pasgarantie. Wel zo prettig omdat je er natuurlijk zeker van wilt zijn dat je jouw product op de juiste maten besteld.

Wil je dat we de montage voor je uit handen nemen? Ook dan zit je bij ons goed. Onze professionals staan ook voor je klaar voor de montage van jouw producten in je nieuwe ensuite badkamer. Dat is wel zo handig, als je de montage zelf niet ziet zitten.

Bestel jouw glas op maat voor jouw ensuite badkamer bij GLAZZ

Heb je nog geen kijkje genomen in ons assortiment? Bekijk dan welke oplossingen jouw ensuite badkamer een stuk mooier maken. Heb je vragen over een van onze producten? Dan staan onze adviseurs graag voor je klaar met het beste advies. Laat je goed informeren door de mogelijkheden en kies voor een oplossing die het beste past bij jouw wensen en in jouw badkamer. Hopelijk tot snel!

Gerelateerde onderwerpen