De glazen industriële douchecabine Johanna bestaat uit een glazen douchewand met een hoek en een glazen douchedeur. Hierdoor ontstaat een extra ruime douchecabine. De glazen douchewand wordt naar keuze met klemmen of een profiel aan de wand bevestigd en krijgt extra stevigheid door de hoekwand en de stabilisatiestang. De glazen douchedeur kan zowel naar binnen als naar buiten worden geopend. Deze douchecabine wordt volledig op maat gemaakt zodat deze perfect in de badkamer past.

Unieke douchecabine op maat

Deze douchecabine wordt op maat gemaakt en kan onder een schuin dak of aangesloten worden op een bestaande muur of bad. Daarnaast kan deze douchecabine helemaal naar eigen wens gestyled worden! Je kiest zelf de glassoort, de vakverdeling van de kaders en de deurgreep. Op deze manier stel jij je eigen unieke douchecabine zelf samen. De profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat.

Industriële stijl

Kies je eigen industriële stijl door te kiezen uit één of meerdere vakken. De industriële douchecabines met geprinte zwarte kaders zijn ideaal voor in de badkamer. Deze zijn eenvoudig schoon te maken en het vuil kan niet achter de kaders blijven zitten. De kaders zijn niet van aluminium of staal, maar worden met een keramische verf op het glas aangebracht. Hierdoor blijft het oppervlak glad. De keramische verf wordt tijdens het harden van het glas een vast onderdeel van het glas. Dit wordt emailleren genoemd. Een emaillelaag heeft verschillende bruikbare eigenschappen: email is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is bestand tegen het verkleuren door uv-straling (hoge kleurvastheid). De emaille lak is krasbestendig.

CristalCare bescherming

Wil je de douchecabine Johanna lang mooi houden en minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken? Kies dan voor de CristalCare behandeling. CristalCare is een innovatieve glasveredelingstechniek. Na deze behandeling wordt het glas permanent beschermd tegen vervuiling en genereert het een (zelf)reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. In tegenstelling tot andere coatings activeert CristalCare zich compleet vanuit het glas zelf. Hieruit ontstaan zuivere glasdeeltjes, die volledig deel uit gaan maken van het bestaande glas. Dit betekent dat CristalCare niet kan slijten, ongevoelig zal zijn voor levensduur-beperkende eigenschappen, chemisch resistent én bestand is tegen virussen en bacteriën.

Afdichtingen

Elke douchecabine wordt zo gemaakt dat de kier tussen een douchedeur en (douche)wand minimaal is. Dit betekent dat een rubberen afdichting niet noodzakelijk is. Wil je de douchecabine wel afsluiten met een rubberen afdichting? Kies dan de gewenste afdichting hierboven in de productconfigurator. Wij zorgen dan dat de glasmaat perfect aansluit. De afdichtingen kunnen na verloop van tijd vuil worden door het contact met vocht en zeepresten. Je kan de afdichtingen altijd vervangen wanneer dit gewenst is.

Producteigenschappen

Categorie
Douchecabine industrieel
Type
Douchecabine met hoekwand
Douchedeur + zijpaneel
Draaideur met pendelscharnieren
Breedte: max. 1.500 mm
Hoogte: max. 2.400 mm
Douchewand
Breedte: min. 200 mm - max. 1.250 mm
Hoogte: max. 2.400 mm
Glassoort 8 mm dik gehard veiligheidsglas
Scharnieren
Twee zwarte scharnieren met instelbaar nulpunt
Bevestiging douchewand
Aluminium profiel of klemmen
Stabilisatiestang
N.v.t.
Kaders
Keramische print op het glas. Uv- en krasbestendig
Levering
Direct uit onze fabriek
Pasgarantie
Inmeetservice met 100% pasgarantie