De douchecabine met schuifdeur Luna bestaat uit twee vaste wanden en een schuifdeur. Deze luxe en ruimtelijk ogende douchecabine is zeer geschikt voor het creëren van een ruime douchehoek. Door de schuifdeur is de douchecombinatie ruimtebesparend in vergelijking met een draaideur.

Aan de voorzijde schuift de schuifdeur open achter het vaste paneel. In de gesloten stand is er een glas overlap van 40 mm. De aluminium rail is voorzien van een verstelbare eindstop zodat het glas vlak voor de wand stopt bij het openen en sluiten van de deur. De rail hangt tussen de zijwand en de muur en haalt zijn stevigheid uit de ondersteuning van het vaste glaspaneel onder de rail en de bevestiging aan de wand. Montage aan het plafond raden wij af. Profielen en rails dienen in het werk op maat gemaakt worden.

Unieke douchecabine met schuifdeur

Deze douchecabine wordt op maat gemaakt. Door de maten in te vullen bepaal je zelf hoe groot de glazen wanden moeten worden. Daarnaast kan deze douchecabine helemaal naar eigen wens gestyled worden! Je kiest zelf de glassoort, greep en de kleur van de bevestigingsmaterialen. Op deze manier stel jij je eigen unieke douchecabine met schuifdeur zelf samen. De rails en profielen worden altijd op "over-lengte" geleverd en dienen ter plekke "in het werk" op maat gezaagd te worden, dit garandeert de beste passing en eindresultaat.

CristalCare bescherming

Wil je de douchecabine Luna lang mooi houden en minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken? Kies dan voor de CristalCare behandeling. CristalCare is een innovatieve glasveredelingstechniek. Na deze behandeling wordt het glas permanent beschermd tegen vervuiling en genereert het een (zelf)reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. In tegenstelling tot andere coatings activeert CristalCare zich compleet vanuit het glas zelf. Hieruit ontstaan zuivere glasdeeltjes, die volledig deel uit gaan maken van het bestaande glas. Dit betekent dat CristalCare niet kan slijten, ongevoelig zal zijn voor levensduur-beperkende eigenschappen, chemisch resistent én bestand is tegen virussen en bacteriën.

Afdichtingen

Elke douchecabine wordt zo gemaakt dat de kier tussen een douchedeur en (douche)wand minimaal is. Dit betekent dat een rubberen afdichting niet noodzakelijk is. Wil je de douchecabine wel afsluiten met een rubberen afdichting? Kies dan de gewenste afdichting hierboven in de productconfigurator. Wij zorgen dan dat de glasmaat perfect aansluit. De afdichtingen kunnen na verloop van tijd vuil worden door het contact met vocht en zeepresten. Je kan de afdichtingen altijd vervangen wanneer dit gewenst is.

 

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte 8 mm
Producten
Glazen schuifdeur met douchewanden | 40 mm glasoverlap
Douchebreedte
Min 840 mm en max. 1.500 mm breed
Douchediepte
Max. 1000 mm breed
Hoogte
Max. 2.500 mm hoog
Profielen
U-profiel wand-en vloerbevestiging
Bevestiging
Aluminium rail | mat zilver afgewerkt

GLAZZ® helpt graag