Schuifwand voor kantoor

kantoor-scheidingswand-zwart-kader

Schuifwand voor kantoor

Wil je een grote open kantoorruimte opdelen in meerdere afzonderlijke werkruimtes? En is het behoud van lichtinval daarbij belangrijk? Dan is een glazen schuifwand of scheidingswand een ideale oplossing. Daarmee creëer je eenvoudig meerdere losse ruimtes, die allemaal licht blijven. Ook kun je de verbinding met collega’s behouden. Zo is er de mogelijkheid om met de deuren dicht in alle rust te werken en met de deuren open interactie te hebben met elkaar. 

 

Bekijk producten

Kies voor een schuifwand voor kantoor met veiligheidsglas

Een glazen schuifwand voor kantoor moet wel het nodige kunnen doorstaan. Werknemers maken er intensief gebruik van. De kans is dan ook heel reëel dat iemand er weleens tegenaan stoot. Daar moet het wel tegen kunnen. Bij GLAZZ gebruiken we daarom gehard veiligheidsglas. Dat glas is vijf keer sterker dan gewoon glas. Zo hoeven er geen zorgen te zijn over het breken van het glas. 

Daarnaast is de schuifwand door het gebruik van gehard veiligheidsglas erg duurzaam. Het blijft mooi en gaat lang mee. Veel onderhoud is daar niet voor nodig. Af en toe een natte doek eroverheen is voldoende.

Maak kennis met de glasspecialisten van GLAZZ

Waarom moet je voor een glazen schuifwand voor kantoor nog meer bij GLAZZ zijn? Omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben in het maken van glasproducten. Maar ook omdat we onze producten maken in onze eigen fabriek in Friesland. Wat betekent dat we erg snel kunnen leveren. Denk bij een glazen schuifwand aan een levertijd van zo’n 14 dagen. Als dat niet snel is?

Daarnaast heb je bij GLAZZ veel keuze en mogelijkheden om je schuifwand naar eigen wens samen te stellen. Voor al onze producten is maatwerk mogelijk, maar je bestelt ook gewoon jouw glasplaat op maat als je dat nodig hebt. En daarom kun je altijd bij ons terecht kunt. Ook zijn er veel glassoorten om uit te kiezen en is het mogelijk om de montage van de schuifwand volledig aan ons uit te besteden.  

Laat jouw schuifwand inmeten door onze professionals

Voor de glazen schuifwand van jouw keuze kun je online zelf de maten doorgeven. Maar opmeten is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als het gaat om grote ruimtes zoals kantoren. Daarom hebben we een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze monteurs bij je op kantoor langs om de schuifwand gratis in te meten. Dat maakt ons bij GLAZZ verantwoordelijk voor de maatvoering. En daarmee heb je de garantie dat het glas altijd perfect past.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een glazen schuifwand voor jouw kantoor? Of heb je vragen over onze inmeetservice of montage. Neem dan gerust contact met ons op. Dan vertellen we je meer!